Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

FOTO. Copacii din perdeaua de protecție de la groapa de gunoi de la Galda de Jos, ușor de numărat: nu există niciunul!

Redactia Ziarului Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Gheorghe Iustin Petrean, consilier local PMP în Galda de Jos, a declarat, recent, în cadrul unei conferințe de presă, că, contrar celor prezentate de Consiliul Județean Alba, nu s-a plantat până în prezent nicinunul din cei peste 300 de copaci prevăzuți ca perdea de protecție în cadrul proiectului privind amenajarea pe teritoriul comunei a haldei de gunoi.

halda-de-gunoi-de-la-galda-de-jos05”Cei de la Consiliul Județean Alba spun că s-au plantat o parte dintre pomi, însă noi nu vedem niciunul. Probabil se referă la cei mâncați, de oi. Dacă îmi amintesc bine atunci când a fost demarat proiectul s-au plantat câțiva copăcei, dar pentru că nu erau împrejmuiți i-au mâncat oile. Vă dați seama ce se va întâmpla când se va deschide groapa, având în vedere că prima casă se află la doar 1,5 kilometri distanță”, a precizat Petrean.

Alesul mai spune că oamenii din Galda sunt foarte nemulțumiți pentru că sunt mințiți în continuare, mai ales că nu au fost consultați prin referendum privind această investiție de mare impact pentru comuna în care locuiesc.

”Potrivit legii, un proiect cu un astfel de impact impunea organizarea unui referendum prin care să fie întrebați locuitorii dacă vor sau nu. S-a făcut, în schimb, o simplă consultare publică, unde au fost chemați doar cei agreați. Comuna Galda de Jos, o comună bogată, a ajuns să fie ocolită, iar prețurile caselor și terenurilor scad din cauza acestei investiții”, a mai declarat Iustin Petrean.

[nggallery id=2952]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

VIDEO: Ce spune îngrijitoarea de la grădinița din Cugir agresată de mămică nervoasă. „Din senin m-a lovit cu pumnul în față, fără să mă aștept”

Bogdan Ilea

Publicat

în

Ce spune îngrijitoarea de la grădinița din Cugir agresată de mămică nervoasă. „Din senin m-a lovit cu pumnul în față, fără să mă aștept” În data de 17 aprilie, o îngrijitoare de la grădinița „Piticot” din Cugir ar fi fost agresată, mai exact lovită cu pumnul în față, de către o mămică nervoasă, așa cum […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea