Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Sport

FOTO: Campioana României, Volei Alba Blaj s-a reunit în această săptămână | Doar 6 jucătoare la antrenamente

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Campioana României, Volei Alba Blaj s-a reunit la începutul săptămânii, într-un efectiv restrâns, cu nVolei Alba Blaj1umai şase jucătoare.

Centrii Carmen Mateaş, Dubravka Duric şi Ivana Plchotova, extrema Jovana Vesovic şi liberoul Marina Vujovic au fost prezente la primul antrenament, de miercuri alăturându-se şi Denisa Viloiu (revenită de la naţională). Din acest motiv al efectivului redus, nu se va mai organiza Cupa Blajului. Şedinţele de pregătire sunt conduse de antrenorul principal Darko Zakoc şi antrenorul secund Predrag Zucovic, cei care se vor ocupa şi de pregătirea fizică a echipei, în condiţiile în care preparatorul fizic al blăjencelor, Nenad Durovic, este plecat la naţionala Bulgariei, care se pregăteşte pentru Campionatul European.
Alte cinci jucătoare vor participa cu echipele naţionale la turneul final al Campionatului European, organizat între 25 septembrie şi 4 octombrie de Belgia şi Olanda – Adina Salaoru şi Ioana Nemţanu (România), Silvana Chausheva (Bulgaria) şi Ana Grbac (Croaţia) – dar şi la calificările pentru Jocurile Olimpice de Vară de la Rio, în cazul argentinencei Leticia Boscacci. De asemenea, Valentina Rusu, care a devenit mămică în acest an, va începe pregătirile cu echipa doar la iarnă, după prima parte a stagiunii.

Foto: Nicu GOGA

[nggallery id=902]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

FOTO: CSO Voluntari, noua campioană a României la volei feminin, titlu adjudecat în „Alba Blaj” Arena!

Dan HENEGAR

Publicat

în

CSO Voluntari este noua campioană a României la volei feminin, titlu adjudecat în „Alba Blaj” Arena, după a 3-a victorie din tot atâtea dueluri în finala Diviziei A1. Dezamăgire pentru „mândria Albei”, care nu a reușit să oprească sărbătoarea formației din Voluntari, care a cucerit laurii în mimimum de partide. Nu a fost nici măcar […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea