Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

FOTO Accident rutier în Alba Iulia între un autobuz și un autoturism, soldat cu rănirea a doi pasageri

Dragoş Suciu

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Doi pasageri au suferit răni în zona feței în urma unui accident rutier produs marți după-masa, în centrul municipiului Alba Iulia, între un autobuz și un autoturism, după ce șoferul autovehiculului de transport în comun nu a păstrat distanța regulamentară în mers.

accident Alba Iulia03Potrivit Inspectoratului de Poliție al Județului Alba, șoferul autobuzului, N.V., în timp ce se deplasa pe strada Tudor Vladimirescu din Alba Iulia, nu a păstrat distanța regulamentară în mers și a intrat în coliziune cu un autoturism care se afla în fața sa, condus de I.G. din Alba Iulia.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

În urma izbiturii, două femei (G.E. în vârstă de 64 de ani și C.M. de 50 de ani), pasagere în autobuz, au suferit leziuni în zona feței, fiind transportate la Spitalul Județean de Urgență din Alba Iulia pentru îngrijiri medicale.

Potrivit IPJ Alba, șoferul autobuzului a frânat, dar prea târziu pentru a evita ciocnirea.

Autoturismul, marca Volkswagen Passat, este înmatriculat în Cluj.

Ambii șoferi au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

UPDATE: ”La data de 16 februarie 2016, poliţişti din cadrul Poliţiei municipiul Alba Iulia au fost sesizaţi cu privire la producerea, pe raza municipiului Alba Iulia, a unui accident rutier. Echipa operativă care s-a deplasat la faţa locului a stabilit că N.V., de 43 de ani, din comuna Meteş, jud. Alba, în timp ce conducea un autobuz pe strada Ardealului din municipiul Alba Iulia, nu a păstrat o distanţă corespunzătoare în mers şi a acroşat un autoturism condus de I.G., de 38 de ani, din municipiul Alba Iulia. În urma coliziunii, două pasagere din autobuz, de 63 şi 49 de ani, ambele din municipiul Alba Iulia, au suferit, prima leziuni corporale grave, iar ce-a de-a două leziuni corporale uşoare. Cei doi conducători auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative, ulterior fiind conduşi la Spitalul Judeţean Alba pentru recoltarea de mostre biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei. În cauză se efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracţiunii de vătămare corporală din culpă”, precizează reprezentantul IPJ Alba.

[nggallery id=1625]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

VIDEO Apel umanitar pentru o familie originară din Apuseni, rămasă fără casă în urma unui incendiu

Ziarul Unirea

Publicat

în

Apel umanitar pentru o familie originară din Apuseni, rămasă fără casă în urma unui incendiu Un apel umanitar a fost lansat pentru familia Doncea, originară din Apuseni. Oamenii au rămas fără un acoperiș deasupra capului în urma unui incendiu violent. Citește și: FOTO Ce mai aruncă oamenii din Alba, în Săptămâna Mare: Trei pui de […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea