Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Politică Administrație

Dragnea, la Sebeș: Este foarte posibil ca Zgonea să fie revocat din funcție în 7 iunie. În ”marțea neagră”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Președintele PSD, Liviu Dragnea, a spus, la Sebeș, că ”este foarte posibil” ca Valeriu Zgonea să fie revocat din funcție pe 7 iunie, precizând că social-democrații vor face o propunere ”care se va și întâmpla” doar atunci când ”scaunul va fi vacant”.

Zgonea06Liviu Dragnea a spus, marți, după o întâlnire electorală la Sebeș, că ”este foarte posibil” ca Zgonea să fie revocat din funcție în ”marțea neagră”, după alegerile locale.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

”Este foarte posibil pe 7 iunie. Marți, ”marțea neagră”. Este foarte posibil (…) Este campanie electorală, colegii deputați sunt în teritoriu. Să putem declanșa procedura de revocare ne trebuie în mod aritmetic un număr suficient. Totuși nu crapă Parlamentul dacă mai stă acolo (n.a. Zgonea) până pe 7 iunie. Pe 7 iunie suntem pregătiți să îndeplinim procedurile de revocare acum când regulamentul… s-a depus pentru modificarea regulamentului și nu se mai poate agăța de… sper că nu se mai poate agăța de aceste chichițe”, a declarat Dragnea.

Președintele PSD a evitat să spună pe cine vor propune social-democrații pentru președinția Camerei Deputaților, precizând că acest lucru se va întâmpla după ce scaunul va fi vacant.

”PSD va face propunerea pentru Camera Deputaților în momentul în care acel scaun va fi vacant. Atâta timp cât nu este vacant eu nu-mi permit să vântur nume care să fie rostogolite. Când scaunul va fi vacant, PSD va face o propunere care se va și întâmpla”, a adăugat Dragnea.

Liderul social-democrat a participat, marți, la Primăria Sebeș, la o întâlnire electorală cu membrii din acest municipiu și din județul Alba.

Întrebat dacă e legal să participe la o întâlnire de partid în sediul unei instituții publice, Dragnea a spus: ”categoric, da”.

”Primăria este o instituție publică în care se pot organiza tot felul de întâlniri. Nu avem voie să organizăm în școli. Primăria e o instituție politică. În primărie, în această sală bănuiesc, au loc ședințele de consiliu local. Consiliu local care este format din consilieri locali care sunt oameni politici. Este o sală, este o clădire, în care au acces toți cetățenii. Inclusiv cei care au culoare politică”, a spus Dragnea.

Președintele PSD a fost însoțit de fostul ministru al Apărării Mircea Dușa.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Lista candidaților pentru funcția de președinte a Consiliului Județean Alba, la alegerile locale din 9 iunie 2024

Ziarul Unirea

Publicat

în

Lista candidaților pentru funcția de președinte a Consiliului Județean Alba, la alegerile locale din 9 iunie 2024 Pentru funcția de președinte al Consiliului Județean Alba, la alegerile locale din 9 iunie 2024, și-au depus candidatura 7 candidați. Până la data publicării acestui articol, doar 5 au fost validați. Candidaților Nicola Adrian de la Partidul Național […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea