Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Actualitate

Dosar penal pentru un scandalagiu din Aiud care a agresat mai multe persoane

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Poliţiştii din Aiud îl cercetează penal pe un bărbat din municipiu, care în mai multe rânduri, fiind sub influenţa băuturilor alcoolice, s-a manifestat violent şi a tulburat liniştea publică din oraş.

Potrivit IPJ Alba, “în sarcina lui M.C.O., de 30 de ani, din Aiud, s-a reţinut faptul că, în noaptea de 25/26. iulie 2015, în timp ce se afla într-un local public din Aiud, ar fi provocat un scandal, împrejurare în care l-ar fi agresat pe un tânăr, în vârstă de 18 ani, din Aiud.

Totodată, s-a reţinut faptul că în seara zilei de 26 iulie a.c., în timp ce se afla pe strada Stadionului din Aiud, ar provocat scandal într-o parcare, împrejurare în care l-a fi agresat pe un taximetrist ce avea mașina staţionată.

Faţă de M.C.O. , cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracțiunii de tulburarea liniştii publice, faptă prevăzută de articolul 371 alin. 1 din Codul Penal.”

 


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Cum va fi VREMEA în luna mai 2024. Prognoza METEO pentru 4 săptămâni

Bogdan Ilea

Publicat

în

Cum va fi VREMEA în luna mai 2024. Prognoza METEO pentru 4 săptămâni Temperaturile pentru luna mai din acest an or să fie mai ridicate decât cele specifice perioadei. Excepție făcând doar săptămâna 6 – 13 mai. Săptămâna 29 aprilie – 6 mai Valorile termice vor fi mai ridicate decât cele specifice pentru această săptămână, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea