// ViewContent // Track key page views (ex: product page, landing page or article) fbq('track', 'ViewContent'); // Search // Track searches on your website (ex. product searches) fbq('track', 'Search');

Din 4 septembrie: Se plătesc despăgubirile pentru persoanele care au constituit depozite la CEC pentru achiziționarea de autoturisme

cec daciaPersoanele care au constituit depozite la CEC pentru achiziționarea de autoturisme și ulterior le-au transferat la BRD, cu același scop, pot încasa despăgubirile începând de joi, 4 septembrie, potrivit unui comunicat al ministrului delegat pentru Buget, Bogdan Darius Vâlcov.

În prima zi bancară imediat următoare datei scadenței emisiunii de titluri de stat, respectiv 4 septembrie, persoanele fizice care au dreptul la despăgubire se pot prezenta la ghișeele B.R.D. – Groupe Societe Generale – S.A. sau C.E.C. Bank S.A., după caz, în vederea punerii la dispoziția acestora a sumelor cuvenite”, precizează comunicatul menționat, publicat miercuri.

Valoarea despăgubirilor acordate este de 45.682,79 lei din plafonul de 100.000.000 lei, aprobat inițial.

Pentru plata despăgubirilor, MFP a emis titluri de stat la data de 4 august 2014, cu scadența în data de 3 septembrie 2014.

Sursa: agerpres.ro

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419