Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

Delgaz Grid: ”Explozia produsă, luni, la Micești, a fost cauzată de o acumulare a gazelor naturale, în imobil”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

”Dispeceratul Delgaz Grid a fost anunțat ieri, 16 ianuarie a.c., în jurul orei 17, în legătură cu producerea unei explozii în imobilul cu numărul 37 situat pe strada Scărişoara din localitatea Miceşti, judeţul Alba. Echipa de intervenţii s-a deplasat de urgenţă la faţa locului pentru a lua măsurile de siguranţă care se impun,  a fost sistată alimentarea cu gaze naturale şi au fost demarate cercetările. Conform primelor investigaţiilor efectuate, cel mai probabil explozia s-a produs urmare a unei acumulări de gaze naturale”, precizează reprezentantul companiei.

incendiu Micesti008Acesta adaugă că cercetările pentru stabilirea cu exactitate a circumstanţelor şi a cauzelor exploziei sunt în desfăşurare.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

”Compania îşi exprimă deplina compasiune faţă de victimele acestui tragic incident şi va acorda sprijin familiei persoanelor afectate”, este mesajul transmis prin Departamentul Comunicare Corporatistă Delgaz Grid.

Reamintim că pompierii din Alba Iulia au fost chemați să intervină luni, în jurul orei 17.00, la o explozie produsă în cartierul Miceşti. Potrivit ISU Alba, a fost vorba despre o explozie la o casă de locuit, pe strada Scărişoara, în urma căreia o femeie şi un bărbat, de 42 de ani, respectiv 43 de ani, au suferit arsuri extinse și au fost transportaţi de urgență la spital. În ciuda eforturilor depuse de medici, în urma rănilor grave suferite bărbatul a decedat la UPU Alba Iulia. Femeia a fost stabilizată și transferată la un spital de specialitate din București.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

VIDEO Apel umanitar pentru o familie originară din Apuseni, rămasă fără casă în urma unui incendiu

Ziarul Unirea

Publicat

în

Apel umanitar pentru o familie originară din Apuseni, rămasă fără casă în urma unui incendiu Un apel umanitar a fost lansat pentru familia Doncea, originară din Apuseni. Oamenii au rămas fără un acoperiș deasupra capului în urma unui incendiu violent. Citește și: FOTO Ce mai aruncă oamenii din Alba, în Săptămâna Mare: Trei pui de […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea