Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Sport

De Ziua Femeii, meci în „Mica Romă”, Volei Alba Blaj – CSU Galaţi | Finala Cupei României, cu Ştiinţa Bacău, probabil la Piatra Neamţ

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

În 8 martie, de „Ziua Femeii”, se joacă volei în Sala „Timotei Cipariu” din Blaj, unde în penultima rundă a sezonului regulat, campioana României, Volei Alba Blaj, întâlneşte, de la ora 18.00, pe CSU Galaţi.

Trebuie să fim atenţi, să obţinem maximum de puncte din aceste două jocuri, cu CSU Galaţi şi CSM Tîrgovişte, pentru a ne păstra distanţa faţă de locul secund„, a declarat preşedintele Sergiu Ştefănescu.

În altă ordine de idei, probabil finala Cupei României, din 30 aprilie, dintre Volei Alba Blaj şi Ştiinţa Bacău, meci ce va trage cortina peste stagiunea în curs se va disputa la Piatra Neamţ, după ce „variantele” Sibiu sau Ploieşti au căzut din diverse motive hotărârea definitivă a FRV fiind aşteptată zilele viitoare

Formaţia lui Darko Zakoc şi-a asigurat şi matematic plasarea pe prima poziţie a ierarhiei Diviziei A1, având 7 puncte avans de următoarele ocupante ale podiumului, CSM Bucureşti şi respectiv 10 puncte de CSM Târgovişte.

Gruparea blăjeană dispută 5 partide consecutive pe teren propriu, precedenta fiind cu Medicina Tg. Mureş. Urmează jocurile cu CSU Galaţi (astăzi), CSM Tîrgovişte (luni) – ultimele din sezonul regulat, iar apoi două întâlniri din play-off, cu ocupanta locului 6 (Unic Piatra Neamţ, CSM Lugoj sau Penicilina Iaşi) – în 18 martie şi echipa de pe locul secund, probabil CSM Bucureşti – în 22 martie.

Nou-promovata de lângă Dunăre, CSU Galaţi este penultima în clasament, cu 5 puncte şi are în efectiv două jucătoare ce au evoluat la Blaj, „veterana” Adriana Dudnic (39 de ani) şi Irina Horeică (30 de ani). Se anunţă o întâlnire specială pentru Ana Maria Berdilă (Volei Alba Blaj), împotriva formaţiei pregătite tocmai de mama sa Ileana Berdilă, prima ei antrenoare la lotul de speranţe al CSU Galaţi.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

FOTO: CSO Voluntari, noua campioană a României la volei feminin, titlu adjudecat în „Alba Blaj” Arena!

Dan HENEGAR

Publicat

în

CSO Voluntari este noua campioană a României la volei feminin, titlu adjudecat în „Alba Blaj” Arena, după a 3-a victorie din tot atâtea dueluri în finala Diviziei A1. Dezamăgire pentru „mândria Albei”, care nu a reușit să oprească sărbătoarea formației din Voluntari, care a cucerit laurii în mimimum de partide. Nu a fost nici măcar […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea