Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

Crima de la Partoș: Principal suspect este un criminal în serie, prins de oamenii legii în alt județ

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Oamenii legii au un suspect în cazul crimei din cartierul albaiulian Partoș. Este vorba despre Mădălin Miki Lupu, care ar mai fi comis o infracțiune de omor, potrivit botosaninews.ro.

Mădălin Miki Lupu ar fi comis o altă crimă în județul Botoșani, în localitatea Cotușca, și ar fi recunoscut că a mai comis o infracțiune de omor înainte cu câteva zile, în Alba Iulia. Cu alte cuvinte, acesta ar fi recunoscut crima din cartierul Partoș. (Precizăm că această informație nu a fost confirmată oficial pentru ziarulunirea.ro)

Potrivit botosaninews.ro, acesta are 24 de ani, este recidivist, fiind condamnat în trecut pentru viol.

După ce ar fi comis faptele de la Alba Iulia, acesta ar fi plecat în Botoșani unde ar fi înjunghiat-o pe o femeie de 71 de ani, care a decedat ulterior la spital. Bărbatul ar fi intrat în casa ei pentru a comite un furt.

Citește și Crima de la Partoș: Starea de sănătate a băiatului femeii omorâte este ”spre bine”, dar nu este ”apt să dea declarații oficiale”

Precizăm că surse din cadrul anchetei au declarat, marți, pentru ziarulunirea.ro, că au un cerc de suspecți, însă mai multe detalii nu pot fi date publicității.

Citește și CRIMA de la Partoș. Cunoscut al familiei: Bărbatul atacat are ochii tumefiați și răni la cap de i se vede osul. În cuptor se afla o prăjitură carbonizată, iar câinele nu a lătrat deloc

Starea de sănătate a băiatului femeii omorâte în propria casă din cartierul albaiulian Partoș este ”spre bine”, dar acesta nu este deocamdată ”apt să dea declarații oficiale”.

Crima s-ar fi produs în noaptea de vineri spre sâmbătă. Femeia a fost găsită fără suflare în spațiul dintre curtea și grădina propriei case de pe strada Regimentul V Vânători din cartierul Partoș, iar fiul acesteia, în vârstă de 53 de ani, inginer de meserie, a fost găsit închis în casă cu leziuni grave la cap și a fost transportat la spital.

Potrivit unor surse, cazul ar fi fost semnalat, sâmbătă dimineața, de către o rudă. Văzând că nu poate lua legătura cu familia la telefon, s-ar fi deplasat spre locuința lor, unde ar fi descoperit grozăvia.

În urma autospiei, s-a constatat că este vorba despre o moarte violentă, cauzată prin lovire repetată cu un corp dur, la nivelul capului.

Citește și FOTO Crima de la Partoș: Polițiștii păzesc non-stop casa unde s-a produs tragedia. Cercetările de la fața locului nu s-au terminat după 48 de ore

Citește și CRIMA de la Partoș, confirmată de rezultatele autopsiei. MOARTE VIOLENTĂ, cauzată prin lovire repetată cu un corp dur. S-a deschis dosar penal pentru omor 

Citește și FOTO: CRIMĂ terifiantă în cartierul Partoș din Alba Iulia. O femeie a fost găsită fără suflare în propria gospodărie, iar fiul acesteia a ajuns la spital cu leziuni grave

Articol botosaninews.ro:


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

FOTO Elevii militari, alături de veteranii celui de-al Doilea Război Mondial, din județul Alba: Distincții și pachete cadou, oferite de Ziua Veteranilor de Război

Ziarul Unirea

Publicat

în

Elevii militari, alături de veteranii celui de-al Doilea Război Mondial, din județul Alba: Distincții și pachete cadou, oferite de Ziua Veteranilor de Război Elevi și reprezentanți ai Colegiului Național Militar „Mihai Viteazul” și ai Centrului Militar Județean Alba i-au vizitat astăzi pe veterani ai celui de-al Doilea Război Mondial din județul Alba. Vizitele s-au înscris […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea