Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Politică Administrație

Candidații ALDE pentru funcțiile de primari de orașe și municipii vor fi desemnați în urma unor sondaje

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

În județul Alba, fuziunea PLR-PC la nivelul municipiilor și al orașelor s-a încheiat. S-au desemnat birourile municipale și orășenești, urmând ca până la sfârșitul lunii să se încheie și la nivelul comunelor.

ALDECandidații pentru funcțiile de primari de orașe/municipii reședință de județ vor fi desemnați în baza unor sondaje de opinie, prin care să se stabilească profilul candidatului, gradul de încredere, notorietate și intenția de vot pentru fiecare candidat.

Candidații pentru funcțiile de consilieri comunali, orășenești, municipali și județeni vor fi desemnați de către organizațiile din care fac parte până la data de 1 decembrie 2015

INIȚIATIVE PARLAMENTARE ALDE

Legea irigaţiilor este esenţială pentru viitorul a sute de mii de fermieri din România. Într-un cuvânt este o lege pentru România. Este o lege pe care miniştrii ALDE, parlamentarii ALDE şi cei ai coaliţiei o susţin. Din păcate, este o lege blocată în Parlament de către PNL.

Parlamentarii ALDE, printre care și co-președintele ALDE și ministru al Agriculturii și Dezvoltării Rurale, Daniel Constantin sunt cei care au inițiat proiectul prin care 111.000 de copii din familii defavorizate vor beneficia de tichete, cu o valoare de 50 de lei.

Votul prin corespondență reprezintă o tema importanta si trebuie sa beneficieze de o dezbatere cat se poate de atenta si responsabila, astfel incat sa se identifice cele mai bune solutii pentru ca romanii aflati in afara granitelor sa isi poata exercita dreptul la vot in conditii civilizate si de deplina siguranta a procesului electoral. (V.N.)

Biroul executiv ALDE al județului Alba


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

FOTO „Transapuseana”, șoseaua spectaculoasă din sudul Munților Apuseni, tot mai aproape de finalizare: Primul lot a fost recepționat

Ziarul Unirea

Publicat

în

„Transapuseana”, șoseaua spectaculoasă din sudul Munților Apuseni, tot mai aproape de finalizare: Primul lot a fost recepționat Vineri, 26 aprilie 2024, a avut loc recepția lucrărilor pe lotul 1 al Transapusenei care totalizează nu mai puțin de 43 de kilometri. Un drum de poveste, emblematic pentru județul Alba și pentru România. Citește și: FOTO Cum […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea