Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Curier Județean

Atenţie, beneficiari! La Alba Iulia, mai sunt disponibile 100 de pachete cu ajutoare alimentare de la U.E.. Le puteţi ridica luna aceasta

Alexandra Mates

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Persoanele defavorizate din Alba, care nu şi-au ridicat încă ajutoarele alimentare de la U.E., pot proceda la ridicarea acestora până la sfârşitul lunii ianuarie.  În acest moment mai sunt disponibile 100 de pachete, pe care aceştia le pot solicita  la Centrul de Zi pentru Persoane Vârstinice din Alba Iulia, strada Libertăţii nr. 21, în fiecare zi, de luni până vineri între orele 9.00 – 15. 00.

În luna ianuarie 2014 se finalizează distribuţia ajutoarelor alimentare din cadrul PEAD. Programul de distribuire a alimentelor a început în luna octombrie 2013, iar cei care nu au ajuns să-şi ridice pachetul sunt rugaţi să-l solicite până la sfârşitul acestei luni. Pachetul conţine 9 produse (18 kg de făină albă, 10 kg de mălai, 1 kg de paste făinoase, 6 litri de ulei, 3 kg de zahăr, 0,25 kg de miere, 1,6 kg de roşii în suc propriu , 0,8 kg de zacuscă şi 1,2 kg de conserve de carne).

Categoriile de persoane care primesc alimente de la UE sunt: beneficiarii de ajutor social, pensionari cu pensie până la 400 de lei, persoane cu handicap accentuat şi grav, adulţi şi copii , neinstituţionalizaţi şi şomerii atât cei indemnizaţi cât şi cei neindemnizaţi.

Solicitanţii trebuie să deţină actul de identitate şi actele justificative pentru fiecare categorie în parte.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

FOTO: Prima ediție a „Cupa Primăverii 2024”. Ce sporturi au fost organizate de IPJ Alba

Bogdan Ilea

Publicat

în

FOTO: Prima ediție a „Cupa Primăverii 2024”. Ce sporturi au fost organizate de IPJ Alba IPJ Alba a organizat pe data de 25 aprilie, prima ediție a „Cupa Primăverii”. Participanții s-au întrecut într-un turneu de fotbal și concurs de crossfit.  La data de 25 aprilie 2024, Inspectoratul de Poliție Județean Alba, prin Biroul Pregătire Profesională, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea