Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Curier Județean

Ada Rus – noul purtător de cuvânt al Instituției Prefectului Alba

Sfarlea Ioana Raluca

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Prefectul de Alba, Dan Coriolan Simedru și-a întărit echipa cu un nou purtător de cuvânt, după cum a anunțat în conferința de presă de astăzi.

Este vorba despre Ada Rus, absolventă a Facultății de Ştiinţe Politice, Administrative şi ale Comunicării din Cluj-Napoca care, de mai mulți ani face parte din echipa municipalității Aiud.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

”Am venit la Instituția Prefectului alături de domnul Simedru pentru că domnia sa dorește să aibă o relație deschisă cu mass-media prin intermediul căreia să-și poată construi o comunicare transparentă și eficientă cu locuitorii județului Alba, sens în care obiectivele noastre profesionale coincid. Acesta este motivul pentru care am decis să lucrez alături de prefectul județului Alba”, a spus Ada Rus.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Amplasarea RADARELOR în primele două zile de Paște 2024, în județul Alba. Drumurile monitorizate de Poliţia Rutieră în perioada 5-6 aprilie

Unirea Ziarul

Publicat

în

Amplasarea RADARELOR în primele două zile de Paște 2024, în județul Alba. Drumurile monitorizate de Poliţia Rutieră în perioada 5-6 aprilie Inspectoratul de Poliție Județean Alba a comunicat amplasarea radarelor pe drumurile din județ, în perioada 5-6 aprilie 2024. Citește și: Paște fericit • Mesaje de Paște • Urări de Paște • Felicitări de Paște […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea