Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

FOTO/ UPDATE| Accident rutier la intersecția DN1 cu drumul spre Sîntimbru: Coliziune între un autoturism și o motocicletă. O femeie a fost rănită

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Un autoturism și o motocicletă au fost implicate într-un accident rutier cu victime, produs luni după-amiază în județul Alba.

accident Sintimbru003Potrivit polițiștilor, cele două autovehicule au intrat în coliziune la intersecția DN1 cu drumul care duce spre localitatea Sîntimbru. În urma impactului o persoană a fost rănită și a fost transportată la Secția de Urgențe a Spitalului Județean Alba.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

UPDATE 1: Echipa de cercetare deplasată la fața locului a constatat că în timp ce autoturismul Skoda, înmatriculat în Alba și motocicleta, înmatriculată în străinătate, se deplasau pe același sens (Aiud – Alba Iulia), șoferul mașinii, O.G.O., în vârstă de 43 de ani, a efectuat un viraj la stânga, pentru a intra pe drumul către Sîntimbru, fără să observe că motociclistul, D.E., în vârstă de 38 de ani, se afla deja în depășirea sa și nu a mai putut evita coliziunea.

accident Sintimbru001Persoana rănită este o femeie, M.B., de 27 de ani (cetățean român), pasageră pe motocicletă. În urma impactului, conducătorul motocicletei, șoferul mașinii și o altă persoană aflată pe locul din spate-stânga au suferit traumatisme ușoare, care nu au necesitat investigații medicale de specialitate.

Potrivit IPJ Alba, cercetările continuă pentru stabilirea cu exactitate a cauzelor și împrejurărilor în care s-a produs accidentul.

UPDATE 2: Luni, 22.06.2015, ora 17.26, poliţişti din cadrul Serviciului Rutier Alba, au intervenit pe DN 1, la intersecţia cu DJ 107B, în afara localității Sîntimbru, pentru soluţionarea unui accident rutier. La faţa locului s-a stabilit faptul că O.G., de 43 ani, din comuna Sîntimbru, județul Alba, în timp ce a condus un autoturism, nu s-a asigurat corespunzător la schimbarea direcției de mers prin viraj la stânga și a intrat in coliziune cu o motocicletă condusă de E. D., de 38 ani, din Italia, care se afla în depăşire într-o zonă interzisă, semnalizată cu indicator rutier şi marcaj longitudinal continuu.

Ca urmare a accidentului, M.B., de 27 de ani, din judeţul Sălaj, pasageră pe motocicletă a suferit leziuni corporale ușoare. În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ”vătămare corporală din culpă”, faptă prevăzută și pedepsită de art. 196, alin. 1 si 2 din Codul Penal”, precizează reprezentantul IPJ Alba.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Ce trebuie să faci cu lumânarea de la slujba de Înviere?

Ziarul Unirea

Publicat

în

4Ce trebuie să faci cu lumânarea de la slujba de Înviere? În fiecare an, la Paştele ortodox credincioşii se bucură de minunea Luminii Sfinte – un eveniment miraculos ce se petrece în Biserica Sfântului Mormânt din Ierusalim, în timpul slujbei de vecernie ce are loc în Sâmbăta Mare, ziua dinaintea Paştelui. Citeşte şi: Urari de […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea