Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Actualitate

Accident rutier cu victime lângă Zlatna

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Duminică 15 noiembrie, în jurul orelor 11.20, Poliţia oraşului Zlatna a fost sesizată cu privire la faptul că pe raza localităţii Trîmpoiele a avut loc un accident rutier.

 

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

Potrivit IPJ Alba, “din primele cercetări efectuate de poliţişti a rezultat că T.I.C., de 30 de ani, din Zlatna, în timp ce conducea un autoturism pe drumul comunal 108, în direcţia Trîmpoiele – Zlatna, la kilometrul 4, nu a adaptat viteza la condiţiile de drum, a pierdut controlul asupra autoturismului, a pătruns pe contrasens unde a intrat în coliziune cu un autoturism condus de o femeie în vârstă de 30 de ani, din comuna Apoldu de Jos, judeţul Sibiu.

 

În urma accidentului, o femeie în vârstă de 29 de ani, pasageră în cel de-al doilea autoturism, a suferit leziuni în zona feţei şi a fost transportată la spitalul din Alba Iulia unde a primit îngrijiri medicale.

 

Cercetările sunt continuate.”


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Noua lege a salarizării: Unele lefuri s-ar putea dubla de anul viitor. Care sunt domeniile vizate

Ziarul Unirea

Publicat

în

Noua lege a salarizării: Unele lefuri s-ar putea dubla de anul viitor. Care sunt domeniile vizate Noua lege a salarizării ar putea intra în vigoare de anul viitor, adică din 2025. Potrivit ministrului Muncii, niciun salariu de la stat nu va scădea. IT-iștii, profesorii și personalul medical vor avea parte de cele mai mari majorări. […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea