Ziua Porților Deschise, luni, la Școala ”Avram Iancu” din Alba Iulia: Trei clase pregătitoare, cu 75 de copii, din toamnă

Mircea Trifu - Primar Alba Iulia

Şcoala Gimnazială „Avram Iancu” din Alba Iulia organizează luni, 5 martie 2018, de la ora 9.30, Ziua porţilor deschise, eveniment la care sunt invitaţi să participe preşcolarii din grădinițe, precum şi părinţii acestora care sunt interesați să cunoască oferta educațională a școlii, în vederea înscrierii copiilor în clasa pregătitoare.

Această activitate are ca scop familiarizarea preșcolarilor cu mediul şcolar, dar şi cunoaşterea  concretă de către copii, dar mai ales de către părinţi, a condiţiilor de învăţare oferite de şcoală, a activităţilor şi performanţelor  realizate  de elevi. Pentru anul școlar 2018-2019, au fost prevăzute trei clase pregătitoare, în care urmează să fie înscriși 75 de copii .

Pro România - Ține cu ALBA
ELIT

Evenimentul va debuta cu prezentarea ofertei educaţionale, a metodologiei şi a calendarului de înscriere, precum şi a dascălilor care vor fi încadraţi la cele trei clase pregătitoare.

PMP - Alegeri Locale 2020
USR-Plus - Oameni ca tine schimbă Alba în bine

Activitatea va continua cu vizitarea spaţiilor din şcoală, dar și cu  participarea preşcolarilor la diverse activităţi şi workshop-uri realizate de elevii claselor a IV-a, îndrumați de dascălii lor. Copiii vor avea parte și de alte surprize din partea școlarilor.

Prin aceste activităţi, cadrele didactice ale şcolii au dorit să vină în întâmpinarea părinţilor care încearcă să găsească o şcoală de referinţă pentru copiii acestora.

De asemenea, Şcoala „Avram Iancu” va pune la dispoziţia părinţilor site-ul www.scai.ro, pliante, afişe, fluturaşi care cuprind detalii despre înscrierea copiilor în clasa pregătitoare.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419