Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Actualitate

Ziua Porților Deschise la Casa de Copii Rița Gărgărița. Sceneta pentru vizitatori, jocuri, cântece şi animaţie

Bogdan Presecan

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

În 1 iunie, Casa de Copii de tip familial Rița Gărgărița din Bărăbanț vă invită să sărbătoriți 4 ani de existență și să-i cunoașteți pe cei 23 de prichindei care și-au găsit familia acolo. Dincolo de porți, aici au casă copii defavorizați, abandonați de părinți, insituționalizați, copii frumoși la suflet, harnici și cu rezultate bune la școală.

”Se împlinesc 4 ani de când din iubire pentru copii a apărut ideea de a ne pune casa părintească la dispoziție pentru a deschide o casă de copii de tip familial. Am facut-o cu mult suflet deoarece ne-am dorit să le oferim o casă unde să simtă toată afecțiunea noastră, un loc unde să învețe și să aibă șansa de a-și descoperi talentele”, Adelina Munteanu, voluntar.

La Rița Gărgărița, zilnic, 23 de copii beneficiaza de suport la teme, activitati de socializare, dezvoltare abilitati de viaţă, mese calde, de îmbracaminte, încălţăminte, rechizite şi căldura unei familii.

”Îi aşteptăm cu drag pe toţi cei care doresc să treacă pragul pe 01.06.2014, să afle mai multe despre noi. Suntem dornici să primim oaspeţi, oameni care vor să cunoasca activitatea pe care o desfăşurăm, copiii şi personalul” Bogdan Munteanu, membru fondator Rița Gargarita.

Printre proiectele pe termen lung se numără: susținerea și consilierea copiilor chiar și dupa ce împlinesc 18 ani, un acces mai bun educație şi implicarea lor în activităţi extraşcolare pentru a le asigura, pe lângăceducaţia formală, şi o educaţie nonformoală.

Pentru că 1 iunie este ziua tuturor copiilor, angajaţii companiei Supremia Grup au pregătit pentru fiecare micuţ câte un cadou. Mai mult, companiile partenere vor oferi pizza, prăjituri şi dulciuri pentru eveniment, dar şi ingrediente alimentare şi conserve, atât de necesare instituţiei. Programul de animaţie va fi asigurat de agenţia de evenimente pentru copii „Ping şi Pong”. Dar şi cei mici s-au pregătit pentru acest eveniment, ei repetând de zor pentru sceneta pe care o vor prezenta vizitatorilor.

Cei care doresc să sprijine în orice fel acest proiect sau vor doar să-i cunoască pe cei mici, sunt aşteptaţi duminică, 1 iunie 2014, de la ora 16:00, la Casa de copii de tip familial Riţă Gărgăriţă, Str. Muresului nr. 19 (Alba Iulia – zona Bărăbanţ).

Programul Ziua Porţilor Deschise – 1 iunie 2014

16:00 – 16:15 – Deschidera şi cuvânt de bun venit

16:15 – 16:30 – Prezentarea casei de copii și a activităților desfăsurate

16:30 – 17:30 – Sceneta copiilor

17:30 – 18:00 – Jocuri, cântece şi animaţie (Hello Kitty, Clownii Ping şi Pong)

18:00 – 20:00 – Modelaj de baloane şi facepainting

Sponsorii acestui eveniment sunt agenţia de evenimente pentru copii Ping şi Pong, Supremia Grup,

Prefera Foods, IPEC, Societatea de Ajutorare Elen, Dragon Pan, Cofetăria Laura Maria, Pizza Family şi

Aja Registrars Vest


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Floriile 2024: La ce produse trebuie să fim atenți în perioada următoare. Recomandările ANPC

Bogdan Ilea

Publicat

în

Floriile 2024: La ce produse trebuie să fim atenți în perioada următoare. Recomandările ANPC În perioada sărbătorilor mai ales când este dezlegarea la pește, trebuie să fim foarte atenți la alimentele pe care le achiziționăm. ANPC transmite că recomandă consumatorilor să ţină cont de câteva sfaturi. ‘În preajma Sărbătorii Floriilor, în care, conform tradiţiei, creşte […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea