Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Curier Județean

Ziua Naţională a României, sărbătorită în Munţii Apuseni

Redactia Ziarului Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

La Câmpeni au loc în 1 decembrie manifestări dedicate Zilei Naţionale, la iniţiativa primarului oraşului, Călin Ioan Andreş, şi a primarilor USL din Apuseni

Ziua Naţională a României va fi sărbătorită şi cinstită cum se cuvine şi în Munţii Apuseni. La iniţiativa primarului Călin Ioan Andreş şi a primarilor USL din Apuseni, Ziua Naţională a României va fi serbată anul acesta şi la Câmpeni.
Programul dedicat zilei de 1 decembrie va începe la ora 14.00 prin depuneri de coroane la Monumentul lui Avram Iancu din centrul oraşului Câmpeni, oră aleasă astfel încât să nu se suprapună cu ceremoniile organizate la Alba Iulia. Manifestările de la Câmpeni vor continua în faţa primăriei din oraş cu spectacole extraordinare dedicate Zilei Naţionale a României, cu muzică populară şi patriotică dar şi cu frumoase colinde româneşti. Organizatorii spun că au pregătit şi alte surprize pentru cei care vor alege să sărbătorească Ziua Naţională a României în mijlocul Apusenilor.
„Oamenii din Apuseni sunt români adevăraţi care îşi iubesc ţara şi istoria. Suntem mândri de România, suntem mândri că suntem români şi cred că avem datoria morală să sărbătorim şi să cinstim cum se cuvine Ziua Naţională. Am discutat cu ceilalţi colegi ai mei, aleşii USL din Apuseni, şi am decis să organizăm împreună un eveniment special de 1 decembrie pentru oamenii din Câmpeni şi din Apuseni care doresc să serbeze Ziua Naţională a României. De 1 decembrie românii din Apuseni vor arăta că sunt uniţi, sunt mândri de România, îşi iubesc ţara şi au credinţă în Dumnezeu”, a spus Călin Andreş – primarul oraşului Câmpeni.
Primarul din Câmpeni şi edilii USL din Apuseni îi invită la Câmpeni pe toţi cei care vor să sărbătorească Ziua Naţională a României în Ţara Moţilor.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

FOTO: Prima ediție a „Cupa Primăverii 2024”. Ce sporturi au fost organizate de IPJ Alba

Bogdan Ilea

Publicat

în

FOTO: Prima ediție a „Cupa Primăverii 2024”. Ce sporturi au fost organizate de IPJ Alba IPJ Alba a organizat pe data de 25 aprilie, prima ediție a „Cupa Primăverii”. Participanții s-au întrecut într-un turneu de fotbal și concurs de crossfit.  La data de 25 aprilie 2024, Inspectoratul de Poliție Județean Alba, prin Biroul Pregătire Profesională, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea