Rămâi conectat

Curier Județean

Ziua Națională a României 2014, profitabilă pentru patronii de hoteluri și pensiuni din Alba Iulia

Dragoş Suciu

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Proprietarii de pensiuni și hoteluri din Alba Iulia au anunțat un grad de ocupare de peste 90 la sută pentru mini-vacanța de 1 Decembrie 2014.

Consiliul Județean Alba și Primăria Alba Iulia au făcut investiții de 100.000 de euro pentru manifestările din acest an, scrie capital.ro.

Cum se sărbătoreşte 1 DECEMBRIE la ALBA IULIA . PROGRAMUL COMPLET al evenimentelor organizate de Ziua Naţională a României, în “Cealaltă capitală”

La împlinirea a 96 de ani de la Marea Unire, administrația locală a pregătit, pentru turiști și localnici, 3 zile de sărbătoare cu parade militare, concerte, vernisaje, târguri și focuri de artificii.

Evenimentele încep de sâmbătă și de termină luni.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Alba Iulia capitala patrimoniului românesc pentru două zile: Ce spune primarul Pleșa despre participarea la Conferința Rohaereditas

Bogdan Ilea

Publicat

în

Alba Iulia capitala patrimoniului românesc pentru două zile: Ce spune primarul Pleșa despre participarea la Conferința Rohaereditas Timp de două zile, Alba Iulia urmează să fie capitala patrimoniului românesc. Ministerul Culturii organizează Conferinta Rohaereditas la care participă și primăria Alba Iulia. „Alba Iulia este, pentru două zile, capitala patrimoniului românesc, aici desfășurându-se Conferința ROHAEREDITAS, organizată […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea