Rămâi conectat

Curier Județean

Ziua Internațională a Educației, marcată la Colegiul Tehnic Aiud prin activități școlare

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Ziua Internationala a Educatiei02Vineri, 10 octombrie 2014 la Colegiul Tehnic Aiud s-a derulat proiectul educațional „Educația – ornament pentru prosperitate” marcând Ziua Internaționala a Educației.

Bucurând-se de o numeroasa participare din rândul elevilor, proiectul, in parteneriat cu Primăria Municipiului Aiud, Biblioteca Municipala Aiud si Inspectoratul Școlar Alba, s-a desfășurat pe mai multe secțiuni: secțiunea eseuri , susținuta la Biblioteca Municipala Aiud, secțiunea prezentări power point , desfășurata la Colegiul Tehnic Aiud, secțiunea dramaturgie găzduita de Centrul de Documentare si Informare  al Colegiului Tehnic si secțiunea postere prezentata la Primăria Aiud.

Formarea de copii si adolescenți sociabili, fericiți, liberi si întreprinzători este o mare provocare in ziua de azi. Prin educație reușim sa le redam tinerilor, încetul cu încetul, capacitatea de a visa, de a-si construi o viata frumoasa.

Cadrele didactice inițiatoare si coordonatoare ale  proiectului, prof. Capalna Daniela, Nicoara Antoneta si Padurean Elvira sprijinite de conducerea Colegiului Tehnic Aiud, director profesor Ciortea Veronica si director adjunct profesor Bolca Cornelia si profesorii colaboratori Man Oana, Capalna Lucian, Moldovan Ioana, Lazar Emanuela si Otel Camelia, au reușit, împreuna cu  elevii sa realizeze lucrări deosebite care au arătat nevoia copiilor si aprecierea lor pentru educația pe care o primesc in scoală sau de la părinți  sau in alte medii educaționale.

Ziua Internationala a Educatiei01”Multumim domnului primar Horatiu Josan  pentru cuvintele frumoase rostite in deschiderea proiectului si domnului viceprimar, inginer Rusu Liviu  pentru participarea la vizionarea prezentarilor power point. De asemenea mulțumim  domnului director al bibliotecii municipale domnul Florea Alin pentru amabilitatea cu care ne-a primit la frumoasa biblioteca a municipiului Aiud”, au transmis organizatorii.

Dintre lucrările care au fost premiate, amintim dramatizarea după “Un pedagog de scoală noua” de I. L. Caragiale, realizata de către elevii clasei a 10-a B sub îndrumarea d-nei profesoare Nicoara Antoneta, filmul de scurt metraj ”Educația, libertatea de a construi un viitor “ realizat de către elevele Canta Voichita si Domsa Ana din clasa a 11- a B, sub indrumarea doamnei profesoare Capalna Daniela, si eseul ”Educația” , realizat de eleva Calin Roxana din clasa a 10-a A, sub îndrumarea doamnei profesoare Moldovan Ioana.

Dorim sa adresam felicitările noastre cele mai sincere si toata aprecierea si respectul nostru tuturor elevilor care s-au implicat cu entuziasm in acest proiect si au muncit cu tot sufletul pentru a prezenta materiale de o înalta ținuta si o calitate impecabila, care fac cinste Colegiului Tehnic Aiud.

Comunicat de presă


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

FOTO Motocicliștii ”Lupii Sigidavei” din Cugir, acțiune de ecologizare pe Râul Mare, Râul Mic și Valea Grușerii: ”De la an la an tot mai puțin gunoie”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Motocicliștii ”Lupii Sigidavei” din Cugir, acțiune de ecologizare pe Râul Mare, Râul Mic și Valea Grușerii: ”De la an la an tot mai puțin gunoie” Motocicliștii ”Lupii Sigidavei” din Cugir au organizat duminică, 21 aprilie 2024, o nouă acțiune de ecologizare, în mai multe zone din oraș. Spre surprinderea bikerilor, în zonele pe care aceștia […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea