Rămâi conectat

Cultură Educație

Ziua asociaţiei SM Speromax Alba – șase ani de muncă depusă în sprijinul persoanelor afectate de Scleroză Multiplă

Bogdan Presecan

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Sub sloganul ”De şase ani oferim speranţă persoanelor cu SM.  Oferă şi tu!” in data de 21 noiembrie 2013 s-a desfăşurat prima ediţie a Galei aniversare „Ziua asociaţiei SM SPEROMAX ALBA”.

Potrivit unui comunicat remis presei de organizatori, “evenimentul marchează implinirea a 6 ani de existenţă a asociaţiei si reprezintă un prilej de a celebra  munca depusă în sprijinul persoanelor afectate de Scleroză Multiplă în judeţul Alba.

La eveniment au participat: pacienti, membri de familie, voluntari, parteneri si colaboratori ai asociaţiei. Acestia au avut ocazia să cunoască mai multe detalii despre: activitatea desfaşurată in cei 6 ani de existenţă, beneficiari , rezultate obtinute, obiective si proiecte de viitor.

Invitaţii au putut sa socializeze intr-un cadru select şi s-au bucurat de un program artistic variat ce a cuprins momente de folclor, dansuri de societate, muzica folk si muzică uşoară.

Gala  aniversară farce parte dintr-un amplu proiect de profesionalizare a serviciilor oferite in cadrul Centrului de Informare si Consiliere pentru persoanele afectate de SM in judetul Alba, proiect susţinut de catre Fundatia Vodafone Romania, prin programul „ Voluntar de profesie”.

Asociaţia SM SPEROMAX ALBA  mulţumeşte tuturor voluntarilor, partenerilor, finanţatorilor, colaboratorilor si prietenilor  care au  susţinut organizatia de-a lungul celor 6 ani de existenţă.”a


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Cultură Educație

Cultură Educație

Înscrieri la clasa pregătitoare 2024. Când se va încheia prima etapă

Unirea Ziarul

Publicat

în

Înscrieri la clasa pregătitoare 2024. Când se va încheia prima etapă Părinții își pot înscrie copiii în clasa pregătitoare. Prima etapă de înscriere se va încheia pe data de 14 mai. Părinţii ai căror copii au frecventat grădinița şi care vor împlini 6 ani până la data de 31 august, inclusiv, au obligaţia de a […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea