Rămâi conectat

Actualitate

Zile libere 2020: Două weekend-uri prelungite consecutiv, pentru angajații români, în luna iunie

Ziarul Unirea

Publicat

în

Zile libere 2020: Două weekend-uri prelungite consecutiv, pentru angajații români, în luna iunie

Urmează două weekend-uri prelungite consecutiv, în iunie, pentru angajații din România. Luni 1 iunie va fi liber cu ocazia Zilei Copilului, iar luni 8 iunie va fi liber pentru că este a doua zi de Rusalii.

Începând cu anul 2017, Ziua Copilului a fost introdusă în lista zilelor nelucrătoare de sărbătoare legală, listă stabilită prin Codul muncii. Astfel, în data de 1 iunie, toți salariații români se bucură de o zi liberă, indiferent dacă sunt sau nu părinți. Începând cu anul 2008, și prima şi a doua zi de Rusalii au fost declarate zile libere.

Citește și: Mesaje de 1 Iunie, Ziua Copilului.  Ce SMS-uri, felicitări, urări le poţi trimite celor pe care îi consideri copii

După ce autoritățile au anunțat că ar putea urma un al doilea val de relaxare a restricțiilor, românii și-au făcut deja planuri pentru cele două weekenduri prelungite. Nu-i de mirare! E liber la drumeții și activități în aer liber (pentru grupuri de maximum 3 persoane) cu condiția să ai la tine o declarație pe proprie răspundere. În plus, e posibil ca de la 1 iunie să se redeschidă terasele.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Bacalaureat 2025: Noul calendar al examenului, publicat în Monitorul Oficial. Evaluarea competențelor începe din iarnă

Ziarul Unirea

Publicat

în

Bacalaureat 2025: Noul calendar al examenului, publicat în Monitorul Oficial. Evaluarea competențelor începe din iarnă Ordinul ministrului Educaţiei privind organizarea şi desfăşurarea examenului naţional de Bacalaureat 2025 a fost publicat în Monitorul Oficial, noutatea acestei sesiuni fiind că, după afişarea rezultatelor iniţiale, candidatul poate solicita vizualizarea lucrării/lucrărilor proprii. „Candidatul poate solicita vizualizarea lucrării/lucrărilor proprii după […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea