Rămâi conectat

Sport

Zile fierbinţi pentru unirişti

Redactia Ziarului Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Pe lângă instalarea noului antrenor principal (mutare aşteptată aseară), şefii unirişti trebuie să rezolve până miercuri, 23 februarie, când se încheie perioada de transferuri, chestiunea arzătoare a memoriilor vechilor jucători, pentru a trece la pasul următor, acela de a înregistra contractele nou-veniţilor, necesare pentru completarea lotului. FC Unirea Alba Iulia nu este programată pentru retur şi are interdicţie la transferuri, situaţie ce trebuie reglată cu fotbaliştii ce au evoluat în Liga 1 (6 cazuri sunt urgente), suma în discuţie fiind de aproximativ 140.000 euro. Dacă Cernea şi N. Varga au acceptat o reeşalonare a restanţelor, mai sunt de purtat tratative dificile cu „stranierii” De Sousa, Vitinha,  E. Bruno, Veljovic şi Vujadinovic. În acelaşi context al litigiilor, „alb-negrii” au de plătit şi datoriile către antrenorul Ion Ilie (CS Zlatna), aproximativ 1000 euro, acesta câştigând în decembrie memoriul depus, după ce a fost concediat vara trecută.
Ieri, clubul din Cetatea Marii Uniri a înaintat actele pentru înregistrarea recursului în „cazul” Selagea, declarat liber de contract, fotbalistul fiind decis să plece. În privinţa succesorului lui Marian Pană pe banca tehnică, Marian Rada (Rapid II) nu exclude posibilitatea de a pregăti echipa din Cetatea Marii Uniri. „A fost o discuţie preliminară, trebuie să ajungem la negocieri concrete. Nu sunt probleme din punctul meu de vedere, aş putea pleca de la Rapid, n-ar fi un impediment, însă e nevoie să mai lămurim anumite chestiuni”, a spus Marian Rada ieri la ora prânzului. (H.D.M.)


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRIPublicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

CSO Voluntari – Volei Alba Blaj 3-1, în primul meci al finalei Diviziei A1 la volei feminin

Dan HENEGAR

Publicat

în

CSO Voluntari a învins, scor 3-1 (28-26, 25-19, 20-25, 25-20), pe campioana Volei Alba Blaj în primul meci al finalei Diviziei A1 la volei feminin. Al doilea meci are loc mâine, 20 aprilie, tot la Voluntari, la ora 20.00, în direct la TVR Sport, iar următoarele două sunt prevăzute la Blaj, la finele săptămânii viitoare. […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea