Rămâi conectat

Sport

Zi decisivă pentru Mureşul Vinţu de Jos! Preşedintele Gheorghe Medrea: „Dacă primăria nu alocă bani pentru fotbal, demisionez”

Dan HENEGAR

Publicat

în

Gheorghe Medrea Muresul Vintu de JosAstăzi este ziua decisivă pentru Mureşul Vinţu de Jos, după-amiază fiind prevăzută o şedinţă a Consiliului Local al comunei, în care se va discuta alocarea de bani pentru nou-promovata în Liga a 3-a.

Dacă Primăria din localitate nu se va implica, există riscul ca formaţia Mureşul Vinţu să abandoneze competiţia şi să nu participe la viitorul campionat! Problema are şi alte conotaţii: cine-şi asumă responsabilitatea în cazul retragerii, după ce în Liga a IV-a fotbalul s-a bazat pe un buget generos?

Noul preşedinte al clubului, Gheorghe Medrea susţine că dacă aleşii locali nu vor finanţa formaţia din localitate îşi va da demisia. „Lucrurile sunt foarte clare. Fotbal fără bani nu se poate face! Dacă nu se aprobă bani pentru Mureşul Vinţu eu o renunţ, demisionez, să se ocupe cine vrea. Nu mă interesează chestiuni de ordin politic, dar trebuie să ştim pe ce ne bazăm, sunt datorii vechi, să şi le asume cei care au condus şi avem nevoie de buget pentru tur. Obiectivul a fost promovarea şi acum ce facem?!„, a răbufnit Gheorghe Medrea, „uns” în fruntea clubului de câteva săptămâni.

După promovarea în Liga a 3-a, s-a votat alocarea sumei de 350.000 de lei pentru Mureşul Vinţu, însă apoi, pe fondul identificării problemelor financiare din prima parte a anului, cu deconturi etc, alocarea banilor a fost blocată, ultimele luni fiind tensionate din toate punctele de vedere.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Volei Alba Blaj, în semifinalele Diviziei A1

Dan HENEGAR

Publicat

în

Calificare în semifinalele Diviziei A1 pentru Volei Alba Blaj Volei Alba Blaj a câștigat seria cu Dinamo București în minimum de meciuri și s-a calificat în semifinalele Diviziei A1 la volei feminin. După 3-1, la Blaj, campioana în exercițiu s-a impus cu 3-0 (28-26, 25-21, 25-21) în disputa din Capitală cu Dinamo. În primul parțial, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea