Zi decisivă pentru Mureşul Vinţu de Jos! Preşedintele Gheorghe Medrea: „Dacă primăria nu alocă bani pentru fotbal, demisionez”

Paul Voicu - Primar 2020

Gheorghe Medrea Muresul Vintu de JosAstăzi este ziua decisivă pentru Mureşul Vinţu de Jos, după-amiază fiind prevăzută o şedinţă a Consiliului Local al comunei, în care se va discuta alocarea de bani pentru nou-promovata în Liga a 3-a.

Dacă Primăria din localitate nu se va implica, există riscul ca formaţia Mureşul Vinţu să abandoneze competiţia şi să nu participe la viitorul campionat! Problema are şi alte conotaţii: cine-şi asumă responsabilitatea în cazul retragerii, după ce în Liga a IV-a fotbalul s-a bazat pe un buget generos?

ELIT

Noul preşedinte al clubului, Gheorghe Medrea susţine că dacă aleşii locali nu vor finanţa formaţia din localitate îşi va da demisia. „Lucrurile sunt foarte clare. Fotbal fără bani nu se poate face! Dacă nu se aprobă bani pentru Mureşul Vinţu eu o renunţ, demisionez, să se ocupe cine vrea. Nu mă interesează chestiuni de ordin politic, dar trebuie să ştim pe ce ne bazăm, sunt datorii vechi, să şi le asume cei care au condus şi avem nevoie de buget pentru tur. Obiectivul a fost promovarea şi acum ce facem?!„, a răbufnit Gheorghe Medrea, „uns” în fruntea clubului de câteva săptămâni.

După promovarea în Liga a 3-a, s-a votat alocarea sumei de 350.000 de lei pentru Mureşul Vinţu, însă apoi, pe fondul identificării problemelor financiare din prima parte a anului, cu deconturi etc, alocarea banilor a fost blocată, ultimele luni fiind tensionate din toate punctele de vedere.

Mihail David - 2020

Gheorge Valentin Rotar - Alegeri Locale 2020

Dan HENEGAR

5 Comentarii

Gabi 10 august 2016 at 12:09

Zice vorba românească „La plăcinte înainte…..” , dar dacă nu vine căruța cu gologani, părăsim corabia! Pai treaba-i asta? Și ma-ntreb ce-o face președintele asta cu-atata mar’ de bani? De 350mii RON, s-ar putea realiza multe comuna noastră, sau avem bani de aruncat? Votam ÎMPOTRIVA!!! Am spus !

Ronny P 10 august 2016 at 15:44

Eu nu înţeleg un lucru?! De ce în Romania orice echipa, fie fotbal, handbal,baschet etc… vrea budget de la primărie. Eu sunt din Germania şi stau într-o localitate care are numai 450 de locuitori. dar are echpă de fotbal. în afară că numai terenul aparţine primăriei, ei îşi fac bani cu SPONSORI. Şi asta funcţionează. O echipă din Liga a 3-a din Germania nici n-ar visa să ceară bani del primărie! Ţi nu cred că în alte ţări din Europa se alochează bani de la primărie pentru echipe care vor să fir PROFESIONIŞTI!

Albaiulean 11 august 2016 at 8:06

Fotbalistii care cred ca vin bani din ,,CER,, stau la antrenament maxim 2 ore/zi,trag tare sa castige la indemnul antrenorilor crezand ca gologanii vin cu caruta spre ei…!Daca le promiti bani si nu ai de unde,ei ti se urca in cap si ameninta ca nu mai fac antrenamente ori pleaca la altii ce stau bine cu banii.Daca tot bugetul primariilor se consuma pe fotbal,atunci nu se mai face nimic in acele localitati si doar fotbalistilor sa le mearga bine…Sa-si gaseasca sponsori privati,nu sa pape bani publici si DNA sa ancheteze pe cei care isi bat joc de banii publici pentru fotbal !Asta e valabil si la Vintu de Jos !

vasile 11 august 2016 at 8:45

Daca ati vedea cum araata Vintul ati fi foarte mahniti si sa sponsorizezi niste trantori cu atatia bani.Ar trebui sa intervina DNA-ul si Curtea de Conturi sa nu mai aiba voie sa sponsorizeze cu sume asa mari sportul.Nu-i normal ca cetateanul sa sponsorizeze salariul unui fotbalist sau presedinte de club cu un asa mare venit.Muncitorul are 1000-1500 si din taxele lui ii da la fotbalist 2000-2500 si la presedinti si antrenor 3000-4000 pe luna.

inu 12 august 2016 at 20:00

la fel zic si la Galda aceasi chestie 7 miliarde buget pe un an, mi-se pare enorm la ce fotbal joaca ,oare chiar asa sunt de prosti oameni din comunele astea ,cate ai putea face cu acesti bani pt comuna ,oare dna nu se sesizeaza singur doar prin denunturi pot face ceva .

Comentariile sunt oprite

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...