ZERO locuri la ATI în Alba și solicitări de transfer în alte județe. Câte locuri mai sunt disponibile la spitalele Covid și non-Covid din județul nostru

PRO ROMÂNIA - Alegeri parlamentare 2020

Astăzi, România a intrat într-o nouă perioadă în ceea ce privește regulile de prevenire a răspândirii noului coronavirus. Spitalele din județul nostru au fost luate ,,cu asalt” în cursul ultimelor săptămâni, sistemul nostru medical fiind aspru pus sub presiune.

Alexandru Sinea, directorul DSP Alba, a declarat pentru ziarulunirea.ro faptul că ,,în ceea ce privește spitalele Covid din județ, mai avem un număr de 40 de locuri disponibile.

USR - Alegeri parlamentare 2020

La secțiile de Terapie Intensivă, nu mai este nici un loc disponibil în acest moment dar, la nevoie, vor fi suplimentate. De asemenea, în ceea ce privește situația locurilor din spitalele non-Covid, sunt disponibile peste 1000 de locuri pentru pacienți.”

PMP - Alegeri parlamentare 2020

Până la această oră, au existat solicitări de transfer în alte județe ale pacienților dar, conform afirmațiilor directorului DSP Alba, toate demersurile necesare au fost realizate și situația este în acest moment sub control.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419