Rămâi conectat

Actualitate

WhatsApp, val de inovații pentru utilizatorii Android: Cum vor putea fi citite mesajele

Ziarul Unirea

Publicat

în

WhatsApp, val de inovații pentru utilizatorii Android: Cum vor putea fi citite mesajele

WhatsApp vine cu noi opțiuni pentru utilizatorii de Android și în plus deja se lucrează la altele care ar putea fi introduse în viitor.

Printre cele mai recente funcții se numără previzualizarea mesajelor fixate în partea superioară. O actualizare prezentă în versiunea beta 2.24.11.12 a aplicației permite utilizatorilor să vizualizeze o miniatură a fișierului media atașat la mesajul fixat.

Citește și: WhatsApp anunță schimbări importante: Noile funcții disponibile din luna iunie

Practic, se pot vizualiza mesajele fixate fără a fi nevoie de deschiderea conversației. Anterior, era nevoie de selectarea manuală a mesajul fixat pentru a vedea conținutul acestuia.

WhatsApp, val de noutăți

WhatsApp a anunțat și alte funcții noi care generează un mare interes în cadrul comunității, potrivit tecnoandroid.it. Printre acestea se numără posibilitatea de a crea evenimente direct în cadrul grupurilor. Inițial, posibilitatea fusese rezervată celor care aparțin unei comunități, relatează Mediafax. Această actualizare este însoțită, de asemenea, de introducerea răspunsurilor la anunțurile de grup.

Alte caracteristici testate în versiunea beta includ posibilitatea de a reacționa rapid la conținutul conversațiilor prin intermediul emoji.

Pe lângă inovațiile menționate, WhatsApp a dezvăluit că lucrează la alte opțiuni pentru utilizatori care ar putea fi introduse în viitor. Printre acestea se numără gestionarea canalelor direct de pe dispozitivele conectate și stickere animate noi, menite să îmbogățească și mai mult conversațiile.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Cum va fi VREMEA până în 30 iunie 2024, în Transilvania și la munte: Caniculă și temperaturi ce se vor apropia de 40 grade Celsius. Prognoza meteo de la ANM, pentru următoarele 2 săptămâni

Ziarul Unirea

Publicat

în

Cum va fi VREMEA până în 30 iunie 2024, în Transilvania și la munte: Caniculă și temperaturi ce se vor apropia de 40 grade Celsius. Prognoza meteo de la ANM, pentru următoarele 2 săptămâni ANM a emis luni, 17 iunie 2024, prognoza meteo pentru următoarele două săptămâni, intervalul 17 – 30 iunie 2024. Specialiștii ANM anunță […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea