// ViewContent // Track key page views (ex: product page, landing page or article) fbq('track', 'ViewContent'); // Search // Track searches on your website (ex. product searches) fbq('track', 'Search');

Vremea nefavorabilă amână și Liga a IV-a și Liga a V-a! Ninsorile au paralizat “fotbalul amator”

După ce ieri vremea nefavorabilă a dus la amânarea etapei din weekend în Liga a 3-a, astăzi s-au amânat și jocurile din cadrul campionatelor organizate de AJF Alba, respectiv etapa a 18-a în Liga a IV-a și runda a 16-a în Liga a 5-a.

Modificările din programul returului  urmează se fie anunțate de AJF Alba în cursul săptămânii viitoare, în funcție de data la care va trebuie anunțată campioana județului Alba pentru barajul de promovare în Liga a 3-a

Există perspectiva ca returul să continue normal, dar să se încheie cu o săptămână mai târziu, sau  să mai fie inclusă o etapă intermediară.

În urmă cu câteva zile oficiali ai AJF Alba nu intenționau să amâne etapa, însă înrăutățirea vremii și solicitările cluburilor au dus la această decizie.

 

Iată ce a anunțat AJF Alba pe tema subiectului: “În conformitate cu dispozițiile art. 43 din Statutul Asociației Județene de Fotbal Alba, Comitetul de Urgență compus din Cristian Petropulos – președinte AJF Alba, Ovidiu Hulea – vicepreședinte AJF Alba, Mihai Valentin Dăscălescu – vicepreședinte AJF Alba, hotărăște în unanimitate de voturi, următoarele:

– din cauza condițiilor meteo și a stării gazonului pe majoritatea terenurilor de joc, la cererea cluburilor, toate jocurile din acest weekend (24-25 martie 2018), vor fi amânate, programul urmând să fie anunțat în cel mai scurt timp”

Dan HENEGAR