Rămâi conectat

Curier Județean

Vremea în luna martie și la început de aprilie 2021. Prognoza METEO

Unirea Ziarul

Publicat

în

Vremea în luna martie 2021 și la început de aprilie 2021. Prognoza METEO – anunțată de ANM. Temperaturi normale pentru această perioadă a anului. Precipitații în primele 2 săptămâni în vest, nord și centru.

Meteorologii anunţă cum va fi vremea în următoarele patru săptămâni. Temperaturile vor fi normale în patru săptămâni, posibil ușor mai ridicate în sud și sud-est în săptămâna 15 – 22 martie. Va ploua în primele două săptămână în vest, nord și centru.

Citește și: Cum va fi vremea în luna MARTIE 2021. Prognoza METEO pentru primele 4 săptămâni

Săptămâna 8 – 15 martie

Valorile termice se vor situa în jurul celor specifice pentru acest interval, pe întreg teritoriul României. Regimul pluviometric va fi excedentar în regiunile vestice, nord-vestice și local în cele centrale, iar în regiunile extracarpatice va fi deficitar.

Săptămâna 15 – 22 martie

Temperatura medie a aerului va fi în general apropiată de cea normală pentru această perioadă, posibil ușor mai ridicată în regiunile sudice și sud-estice. Cantitățile de precipitații vor fi în general apropiate de cele normale pentru această săptămână, cu posibilitatea unui excedent local în regiunile sud-estice și vestice.

Săptămâna 22 – 29 martie

Temperaturile medii ale aerului vor fi în general apropiate de cele normale pentru acest interval, la nivelul întregii țări. Regimul pluviometric estimat pentru această perioadă va fi în general deficitar în regiunile vestice, iar în rest va fi apropiat de cel normal pentru acest interval.

Citește și: MESAJE de 8 MARTIE, Ziua Femeii. Urări, felicitări, SMS-uri pentru femeile din viața voastră: mame, iubite, colege sau profesoare

Săptămâna 29 martie – 5 aprilie

Mediile valorilor termice vor fi apropiate de cele specifice pentru această săptămână, în toate regiunile. Cantitățile de precipitații vor fi în general apropiate de cele normale pentru acest interval, la nivelul întregii țări, scrie Mediafax.
Se întorc ninsorile!

Meteorologii anunță că o masă de aer rece va pătrunde pe teritoriul țării noastre, astfel că vom avea parte de dimineți și nopți geroase. Astăzi, vremea se va răci în nord și vest, însă în restul țării temperaturile se vor menține ridicate.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

INCENDIU de vegetație uscată la Spătac: Intervin pompierii din Blaj

Ziarul Unirea

Publicat

în

INCENDIU de vegetație uscată la Spătac: Intervin pompierii din Blaj Un incendiu de vegetație uscată a izbucnit luni seara, în localitatea Spătac. Intervin pompierii din Blaj pentru stingerea flăcărilor. Garda de intervenție Blaj intervine cu o autospecială de stingere cu apă și spumă pentru localizarea și stingerea unui incendiu în localitatea Spătac. Din primele informații, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea