Rămâi conectat

Actualitate

Cum va fi vremea în luna MARTIE 2021. Prognoza METEO pentru primele 4 săptămâni

Ziarul Unirea

Publicat

în

Cum va fi vremea în luna MARTIE 2021. Prognoza METEO pentru primele 4 săptămâni. Temperaturi mai mari decât normalul perioadei și precipitații reduse

Meteorologii anunță un început al lunii martie având temperaturi mai ridicate decât cele normale, cu precipitații reduse pe parcursul întregii luni.

Citește și: Cum va fi VREMEA pe 1 Martie 2021 și VREMEA pe 8 Martie 2021

Săptămâna 22.02.2021 – 01.03.2021

Valorile termice vor fi mai ridicate decât cele specifice acestui interval, în cea mai mare parte a ţării, dar cu o abatere termică pozitivă mai accentuată în zonele montane. Regimul pluviometric va fi deficitar în toate regiunile, da mai ales în zonele montane din jumătatea vestică a ţării.

Săptămâna 01.03.2021 – 08.03.2021

Temperatura medie a aerului va avea valori în jurul celor normale pentru această perioadă, pe întreg teritoriul României. Cantităţile de precipitaţii vor fi în general deficitare la nivelul întregii ţări, dar mai ales în regiunile sud-vestice.

Citește și: Mesaje de 1 martie, Mărțisor. Ce sms-uri, felicitări şi urări puteţi trimite cu ocazia venirii primăverii

Săptămâna 08.03.2021 – 15.03.2021

Temperaturile medii ale aerului vor fi apropiate de cele normale pentru această săptămână, în toate regiunile. Regimul pluviometric estimat pentru acest interval se va situa în jurul celui normal pentru această perioadă, la nivelul întregii ţări.

Citește și: MESAJE de 8 MARTIE, Ziua Femeii. Urări, felicitări, SMS-uri pentru femeile din viața voastră: mame, iubite, colege sau profesoare

Săptămâna 15.03.2021 – 22.03.2021

Mediile valorilor termice se vor situa uşor peste cele specifice pentru această săptămână, pe întreg teritoriul României Cantităţile de precipitaţii vor fi apropiate de cele normale pentru această perioadă, în toate regiunile.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

România lovită de un nou val de ninsori. Temperaturile scad, iar în multe zone va fi ger

Ioana Neag

Publicat

în

România lovită de un nou val de ninsori. Temperaturile scad, iar în multe zone va fi ger Primăvara se lasă așteptată, conform specialiștilor de la Administrația Națională de Meteorologie. Se anunță ploi, vânt, vreme extrem de rece pentru această perioadă, ger și ninsori la altitudini mai mari de 1.500 de metri. Specialiștii de la Administrația […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea