Rămâi conectat

Curier Județean

Vremea în luna ianuarie și primele 2 săptămâni din februarie 2022. Prognoza METEO pentru 4 săptămâni

Unirea Ziarul

Publicat

în

Cum va fi vremea în luna ianuarie și primele 2 săptămâni din februarie 2022. Prognoza METEO pentru 4 săptămâni

Specialiștii de la ANM au emis prognoza pentru următoarele patru săptămâni, intervalul 17 ianuarie – 14 februarie. Estimările meteorologilor anunță un debut rece al ultimei luni de iarnă.

Administrația Națională de Meteorologie (ANM) a dat publicității estimarea evoluției vremii pentru următoarea lună, mai exact perioada 17 ianuarie – 14 februarie.

Citește și: Cum va fi VREMEA până în 23 ianuarie 2022, în Alba. Temperaturi scăzute și șanse de ninsoare, la nivel județean

Conform datelor din prognoză, vremea va fi mai apropiată de data din calendar decât până acum. Astfel, se anunță în general precipitații în media perioadei, iar valorile termice vor fi specifice sezonului rece în primele două săptămâni de prognoză.

În ceea ce privește primele două săptămâni ale ultimei luni de iarnă, încadrate în această prognoză, acestea vor fi mai reci decât normalul perioadei.
Precipitațiile care se anunță vor fi ușor deficitare în unele regiuni, cum ar fi cele vestice și nord-vestice. În rest, regimul pluviometric va fi unul normal.

Cum va fi vremea în săptămâna 17 ianuarie – 24 ianuarie 2022

Temperaturile vor fi mai ridicate decât cele specifice pentru această săptămână în regiunile sudice și estice, dar fi ușor mai coborâte la munte, iar în rest se vor situa în jurul celor normale pentru acest interval.

La capitolul precipitații, vorbim de un regim pluviometric care va fi deficitar în regiunile extracarpatice și în extremitatea de vest a țării, dar și în general excedentar la munte, iar în rest va fi apropiat de cel normal pentru această perioadă

Cum va fi vremea în săptămâna 24 ianuarie – 31 ianuarie 2022

Valorile termice medii se vor situa în general în jurul celor specifice pentru acestă perioadă, posibil ușor mai ridicate, local, în regiunile extracarpatice, dar și ușor mai coborâte în zonele montane.

Cantitățile de precipitații vor fi apropiate de cele normale pentru acest interval, în cea mai mare parte a țării.

Cum va fi vremea în săptămâna 31 ianuarie – 7 februarie 2022

În debutul lunii februarie, temperatura medie a aerului va avea valori ușor mai coborâte decât cele normale pentru această perioadă, în cea mai mare parte a țării, dar mai ales în zonele montane.

Regimul pluviometric va fi apropiat de cel normal pentru acest interval, în majoritatea regiunilor.

Cum va fi vremea în săptămâna săptămâna 7 februarie – 14 februarie 2022

Mediile valorilor termice se vor situa în general în jurul celor specifice pentru această săptămână, posibil ușor mai coborâte local.

Cantitățile de precipitații estimate pentru această perioadă vor avea o tendință deficitară în regiunile vestice și nord-vestice, iar în rest vor fi apropiate de cele normale pentru această perioadă.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

INCENDIU de vegetație uscată la Spătac: Intervin pompierii din Blaj

Ziarul Unirea

Publicat

în

INCENDIU de vegetație uscată la Spătac: Intervin pompierii din Blaj Un incendiu de vegetație uscată a izbucnit luni seara, în localitatea Spătac. Intervin pompierii din Blaj pentru stingerea flăcărilor. Garda de intervenție Blaj intervine cu o autospecială de stingere cu apă și spumă pentru localizarea și stingerea unui incendiu în localitatea Spătac. Din primele informații, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea