Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Actualitate

Vremea în Ajun de Anul Nou și Revelion 2022. Prognoza METEO anunțată de ANM pentru 31 decembrie 2022

Unirea Ziarul

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Vremea în Ajun de Anul Nou 2022 și Revelion 2022. Prognoza METEO anunțată de ANM pentru 31 decembrie 2022

Vremea în Ajun de Anul Nou 2022,  în ultima zi din anul 2021, ne va aduce temepraturi de primăvară și vreme cât se poate de frumoas, chiar dacă se vor semnala precipitaii în anumite zone ale țării.

Citește și: Mesaje de Anul Nou 2022. Urari de Anul Nou 2022. Felicitari de Anul nou 2022. Mesaje de Revelion 2022

Temperatura medie a aerului va avea valori mai coborâte decât cele normale pentru acest interval, pe întreg teritoriul României, dar cu o abatere termică negativă mai accentuată în regiunile montane. Regimul pluviometric va fi deficitar în regiunile vestice și nord- vestice, iar în rest va fi apropiat de cel normal pentru această perioadă.

Cum va fi vremea în Ajun de Anul Nou și Revelion 2022

La munte și trecător în nordul teritoriului vor fi precipitații mixte, iar la altitudini mari va ninge și vântul se va intensifica treptat, astfel că rafalele vor depăși 60…70 km/h viscolind ninsoarea.

Pe alocuri vor mai fi condiții de polei. În celelalte regiuni vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări pe litoral.

Temperaturile maxime se vor încadra între 0 și 8 grade, cu valori mai coborâte până spre -2 grade în Moldova, iar cele minime, în general, între -3 și 2 grade. Cu precădere dimineața și noaptea, pe areale relativ restrânse, se va forma ceață.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

O noua escrocherie: ”Mă auziți acum? De ce să nu răspunzi cu ”Da”?

Unirea Ziarul

Publicat

în

O noua escrocherie: ”Mă auziți acum? De ce să nu răspunzi cu ”Da”? În era digitală actuală, în care suntem profund interconectați prin internet, escrocheriile telefonice rămân o amenințare persistentă și în continuă evoluție. Printre numeroasele tactici folosite de infractori pentru a profita de încrederea oamenilor, escrocheria cunoscută sub numele de „Mă auziți acum?” se […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea