Rămâi conectat

Ştirea zilei

”Vrăjitoare” cercetate pentru înşelăciune şi şantaj de polițiștii din Abrud, – I-au golit buzunarele unui bărbat ”bântuit de duhuri rele”

Sfarlea Ioana Raluca

Publicat

în

În data de 25 august a.c., poliţiştii din Abrud au luat măsura reţinerii faţă de 3 femei care ar fi comis fapte de înşelăciune şi şantaj asupra unui bărbat din Abrud. Femeile i-au cerut peste 43.000 de lei în schimbul unor ritualuri ce urmau să-l ferească de necazuri şi care ar fi condus la căsătorie.

Pentru probarea activităţii infracționale a celor 3 femei, poliţiştii din Abrud au realizat un flagrant.

În fapt, în data de 25.08.2014, poliţiştii din Abrud au fost sesizaţi de către un bărbat în vârstă de 57 de ani, din Abrud, cu privire la faptul că a fost victima unor infracțiuni de înşelăciune şi şantaj, comise de S.A.M., de 36 de ani, din Abrud, B.A., de 67 de ani, din Zlatna şi S.A.C., de 48 de ani, din Zlatna.

Din primele cercetări efectuate de poliţişti a rezultat că în perioada decembrie 2013 – mai 2014, victima a avut o relaţie de prietenie cu S.M.A. pe care a împrumutat-o cu suma de 4.200 de lei, bani ce nu i-au mai fost restituiţi.

Ulterior, femeia, în complicitate cu B.A. şi S.A.M., au obţinut de la victimă suma de 43.700 de lei, reprezentând contravaloarea unor ritualuri care ar fi condus, în cele din urmă, la căsătoria dintre victimă şi S.M.A. dar şi la alungarea „duhurilor rele”.

Pentru încheierea tuturor ritualurilor, victimei i-a mai fost cerută suma de 11.400 de lei a căror neplată ar fi condus la „abaterea unor necazuri mari” asupra sa şi a familiei sale.

În cele din urmă, bărbatul a realizat că este victima unor infracţiuni şi a cerut ajutorul poliţiei.

Pentru documentarea activităţii infracţionale a celor 3 femei, în cursul zile de ieri, 25 august, poliţiştii din Abrud au realizat un flagrant, într-o locaţie de pe raza municipiului Alba Iulia unde victima împreună cu una dintre femei, stabilise întâlnirea în care urma să fie predată suma de 11.400 de lei.

Faţă de cele 3 femei, poliţiştii au luat măsura reţinerii pentru o perioadă de 24 de ore urmând ca în cursul zilei de azi, 26 august 2014, să fie prezentate Parchetului de pe lângă Judecătoria Cîmpeni, cu propunere de arestare preventivă sub aspectul comiterii infracțiunilor de înşelăciune şi şantaj.

Cercetările sunt continuate în vederea stabilirii întregii lor activităţi infracționale.

UPDATE: În data de 26.08.2014, poliţiştii din Abrud le-au prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Cîmpeni pe cele 3 femei cercetate într-un dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunilor de înşelăciune şi şantaj.

Unitatea de parchet a sesizat instanţa de judecată iar pe numele celor 3 femei au fost emise mandate de arestare preventivă pentru o perioadă de 15 zile.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Elevi din Alba Iulia, Aiud și Lopadea Nouă, calificați la fazele naționale ale olimpiadelor de religie romano-catolică în maghiară și cultele reformat, evanghelic și unitarian și istoria și tradițiile minorității maghiare în România

Ziarul Unirea

Publicat

în

Elevi din Alba Iulia, Aiud și Lopadea Nouă, calificați la fazele naționale ale olimpiadelor de religie romano-catolică în maghiară și cultele reformat, evanghelic și unitarian și istoria și tradițiile minorității maghiare în România În data de 16.03.2024, la Liceul Teologic Romano-Catolic „Gróf Majláth Gusztáv Károly” Alba Iulia, s-au desfășurat etapele județene ale OLIMPIADEI de RELIGIE […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea