Rămâi conectat

Actualitate

Vouchere de vacanță 2024: Modalitate prin care acestea pot fi folosite și după data de expirare

Ziarul Unirea

Publicat

în

Vouchere de vacanță 2024: Modalitate prin care acestea pot fi folosite și după data de expirare

Mii de români primesc vouchere de vacanță, însă, din varii motive nu toți ajung să le folosească înainte de expirare. Însă, există o modalitate prin care acestea pot fi folosite și după data de expirare.

De exemplu, dacă voucherele de vacanță expiră pe data de 10 iunie 2024, puteți rezerva sejurul pe 9 iunie 2024 pentru august 2024 sau chiar decembrie 2024.

Citește și: Vouchere sociale 2024: Când intră pe carduri următoarea tranșă de 250 de lei

Tichetele de vacanță pot fi folosite numai în România, iar procedura este una extrem de simplă: beneficiarul voucherului alege hotelul, pensiunea sau vila unde dorește să meargă în concediu verifică dacă unitatea de cazare selectată este pe lista partenerilor care acceptă vouchere de vacanță, face rezervarea și achită folosind cardul primit, scrie money.ro.

Prelungirea valabilității voucherelor de vacanță nu este posibilă. Singura excepție a fost perioada pandemică, în care s-a prelungit valabilitatea voucherelor emise între 1 ianuarie 2019 și 31 decembrie 2020 până la data de 30 iunie 2022 (conform Ordonanței de Urgență nr. 131/2021).

Potrivit Ordonanței de Urgență nr. 8/2009, angajații din instituțiile publice beneficiază de vouchere de vacanță în valoare de 1.450 de lei de angajat pe an, sumă care a crescut la 1.600 de lei, începând cu 1 ianuarie 2024.

Sunt eligibili pentru tichetele de vacanță doar acei angajați care activează în domeniul public și au un salariu de maximum 8.000 de lei.a


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRIPublicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

RESTRICȚII de circulație pe autostrada A10 Sebeș-Turda: Rost de dilatație deteriorat din cauza caniculei

Ziarul Unirea

Publicat

în

RESTRICȚII de circulație pe autostrada A10 Sebeș-Turda: Rost de dilatație deteriorat din cauza caniculei Se circulă cu restricții de viteză pe autostrada A1- Sebeș-Turda, din cauza unor lucrări la rostul de dilatație, deteriorat din cauza caniculei, a anunțat DRDP Cluj. Citește și: 15-16 iulie 2024 | COD ROȘU de CANICULĂ în Alba: Maximele ajung la […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea