Rămâi conectat

Sport

Volei Alba Blaj vrea iarăși Supercupa României | Sâmbătă, semifinală cu CSM Lugoj, ora 18.00, la Mioveni

Dan HENEGAR

Publicat

în

Volei Alba Blaj, campioana României, are parte în weekend de debutul oficial în noul sezon, la Mioveni, unde este programată Supercupa României, într-un nou format.

Echipa din “Mica Romă” evoluează sâmbătă, de la ora 18.00, în a doua semifinală, cu CSM Lugoj (pregătită de Ugliesa Segrt, fost antrenor la Blaj, ce le are în efectiv pe Daiana Roman și Ramona Rus), iar în cazul unui succes se va califica în finala programată duminică, la ora 15.00, în direct la TVR 3, unde va avea oponent învingătoarea dintre CSM Târgoviște și CSO Voluntari (prima semifinală, la ora 15.00, mâine).

După ce în stagiunea anterioară a realizat o triplă istorică în România (campionat, cupă, Supercupă), gruparea blăjeană vrea să cucerească al doilea an la rând Supercupa României, trofeu adjudecat în premieră toamna trecută. Lucru important, Blajul se bazează în aceste jocuri și pe proaspetele campioane mondiale cu reprezentativa Serbiei, Bojana Milenković și Slađana Mirković, pregătirile săptămânii fiind în efectiv complet.

Mergem la Mioveni cu un obiectiv clar, câștigarea Supercupei. Așa cum am spus și anul trecut, la începutul sezonului, la Blaj așteptările sunt mari și dorim ca și în acest sezon să repetăm performanțele reușite împreună. Ne dorim toate trofeele interne și, bineînțeles, să reprezentăm clubul și orașul în cel mai bun mod în Liga Campionilor”, a spus antrenorul Stevan Ljubičić.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Rezultat remarcabil: Mihaela Blaga (AC „Mica Romă” Blaj/ CSU Alba Iulia), în premieră campioană națională la senioare, cu PB!

Dan HENEGAR

Publicat

în

Rezultat excelent: Mihaela Blaga (AC „Mica Romă” Blaj/ CSU Alba Iulia), în premieră campioană națională la senioare, cu PB! Rezultat excelent reușit de Mihaela Blaga, atleta din Blaj legitimată la AC „Mica Romă” Blaj și CSU Alba Iulia devenind în premieră campioană națională la senioare, cu PB (personal best) în proba de 3000 de metri […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea