Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Sport

Volei Alba Blaj, victorie de serviciu la Bacău | Campioana, noul lider în Divizia A1!

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Volei Alba Blaj a obținut o victorie de serviciu la Bacău, scor 3-0 (25-5, 25-9, 25-9), cu Ștința, în etapa a 20-a a Diviziei A1 la volei feminin, și a urcat pe prima poziție a ierarhiei.

Campioana României a devenit lider, profitând de succesul realizat de CSM Lugoj în deplasare cu Rapid, scor 3-1. Volei Alba Blaj a acumulat 47 de puncte, iar Rapid și CSM Lugoj au câte 45.

Partida a durat doar 50 de minute, iar cele mai multe puncte le-a strâns Katarina Jović – 15, urmată de Bogumila Biarda și Nneka Onyejekwe – câte 10. În ultimele două seturi a fost introdusă și Daria Oceanic, speranța voleiului autohton, voleibalista de nici 15 ani fiind la primele minute din 2024 la echipa de seniori.

 

Va fi un final incendiar în sezonul regular al Divizia A1, Volei Alba Blaj mai având două meciuri de foc, cu CSM Lugoj (9 martie, în deplasare) și Rapid București (16 martie, pe teren propriu), tocmai formațiile clasate pe podium.

Un meci fără istoric, la discreția echipei din „Mica Romă”, deținătoarea titlului întâlnind ultima clasată, cu eșecuri pe linie.

 Volei Alba Blaj: Katarina Jović – 15 puncte, Lora Kitipova – 3, Jovana Kocić – 7, Bogumila Biarda – 10, Drussyla Costa – 7, Nneka Onyejekwe – 10, Paula Partnoi (libero); au mai intrat Iarina Axinte – 5, Isidora Kockarević – 3, Daria Oceanic, Britt Rampelberg (l); Iman Isanović, Raisa Ioan. Antrenor Stevan Ljubičic.

Foto: Volei Alba Blaj

 


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

LPS Sebeș, eliminată în sferturile de finală la Under 17, după 2-6 cu SCM Zalău!

Dan HENEGAR

Publicat

în

LPS Sebeș a fost eliminată în sferturile de finală ale Campionatului Under 17, după eșecul drastic din deplasare cu SCM Zalău, scor 2-6 (0-3). Vizitatorii conduși de Doru Oancea au fost copleșiți de miza jocului eliminatoriu. emoțiile și-au spus din plin cuvântul și după un sfert de oră gazdele aveau avantaj de 3 goluri. Zarurile […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea