Volei Alba Blaj, ultima repetiție amicală înaintea debutului în Champions League | La Rzeszów, turneu extrem de puternic pentru vicecampioana Europei

PRO ROMÂNIA - Alegeri parlamentare 2020

Pregătirile Volei Alba Blaj, vicecampioana Europei, în vederea tururilor preliminarii din Champions League, intră în linie dreaptă. Formația din “Mica Romă” a câștigat cele două turnee de verificare din țară, Cupa Timișoara și Cupa Blajului (în weekend, în Sala “Timotei Cipariu”), și va lua startul, în weekend, la primul turneu internațional din existență, în Polonia, la Rzeszów.

O ultimă repetiție înaintea debutului sezonului, în fapt confruntările din Europa, un patrulater extrem de puternic, cu adversarii precum Eczacibaşi Istanbul (vineri, 12 octombrie, ora 18.00), Developres SkyRes Rzeszów (sâmbătă, 13 octombrie, ora 20.00) și Dresdner SC (duminică, 14 octombrie, ora 14.00). Este ultima repetiție pentru formația blăjeană, înaintea dublei cu VK UP Olomouc, programată pe 24 și 30 octombrie, în turul doi preliminar al Ligii Campionilor. În turul al treilea se preconizează confruntarea cu MTV Stuttgart, în aceste zile se dispută dubla UVC Holding Graz – Sliedrecht Sport (10 și 17), urmând a fi aflat numele adversarului echipei din Germania, considerată favorită.

USR - Alegeri parlamentare 2020

*Trei jucătoare continuă parcursul la Campionatul Mondial

PMP - Alegeri parlamentare 2020

Din efectivul blăjean vor absenta, și în Polonia, voleibalistele Lora Kitipova (Bulgaria), Mariya Karakasheva (Bulgaria), Maja Aleksić (Serbia), dar și statisticianul Bojan Perović (Serbia), prezenți la Campionatul Mondial din Japonia. Serbia a câștigat Grupa D și are, în faza secundă a competiției mondiale, 7 victorii din tot atâtea meciuri. Bulgaria a reușit calificarea din grupa D în ultima zi a primei faze, fiind repartizată în Grupa F, cu două victorii și 5 înfrângeri.

*S-au pus în vânzare abonamentele

De la finele lunii septembrie, Clubul Sportiv Municipal Volei Alba Blaj a pus în vânzare abonamentele pentru sezonul 2018/2019. Preţul unui abonament rămâne 200 de lei! Abonamentele pentru sezonul viitor se vor achiziţiona de la sediul Clubului Sportiv Municipal Volei Alba Blaj, situat în incinta Primăriei Municipiului Blaj, camera 16, de luni până vineri, între orele 08.00 şi 16.00. Deţinătorii de abonamente din sezonul precedent au posibilitatea să rezerve acelaşi loc, dacă decid să le reînnoiască. În funcţie de solicitări, abonamente se pot achiziţiona şi după începerea sezonului oficial, al cărui start este programat pe 27 octombrie (meci acasă, cu CSU Beldor Galați). Pentru cei care nu îşi vor achiziţiona abonamente, intrarea va continua să fie gratuită la meciurile de volei, oficiale sau amicale, dar, în acest caz, aceştia nu au garantat un loc în Sala “Timotei Cipariu”. Ca şi în sezonul trecut, Clubul Sportiv Volei Alba Blaj va asigura transportul gratuit tuturor suporterilor care doresc să încurajeze echipa la meciurile de pe teren propriu din cupele europene, vicecampioana Europei urmând să-şi dispute partidele internaționale tot în Sala “Transilvania” din Sibiu.

Dan HENEGAR