Volei Alba Blaj strânge internaționale: centrul Sara Hutinski Torres (Slovenia), un nou transfer

CSM Volei Alba Blaj anunţă transferul internaţionalei slovene Sara Hutinski Torres, care va evolua pentru vicecampioana Europei pe postul de centru, fiind la prima experiență în Divizia A1, la fel ca alte trei voleibaliste nou-venite: Newcombe (USA), Zhidkova (Azerbaidjan) și Smutna (Cehia), debutante în campionatul României.

Născută pe data de 20 iunie 1991, Sara Hutinski Torres (1,88 m) este componentă de bază a naţionalei Sloveniei şi vine sub comanda lui Darko Zakoc din Italia, de la Pallavolo Filottrano. A evoluat în țara sa natală, la Nova KBM Branik (2007-2013), a trecut în Cehia (VK AGEL Prostejov), petrecând apoi trei campionate în Franța, la PA Venelles (2014-2015, de unde a venit în această vară coordonatoarea Lucie Smutna) și RC Cannes (2015-2017).

Are strânse 10 trofee, patru campionate și trei cupe în Slovacia, un event în Cehia (2014) și o cupă a Franței, în 2016. Sara Hutinski Torres este a şasea jucătoare de naţională anunțată de vicecampioana Europei în această vară, după Mariya Karakasheva (extremă), Sonja Newcombe (extremă), Suzana Ćebić (libero), Katerina Zhidkova (universal) şi Lucie Smutná (coordonator).

Dan HENEGAR

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...