Rămâi conectat

Sport

Volei Alba Blaj – Ştiinţa Bacău, în semifinale | În weekend, în Sala „Timotei Cipariu”, primele două întâlniri

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Campioana Volei Alba Blaj începe ascensiunea spre cucerirea celui de-al doilea titlu şi va întâlni Ştiinţa Bacău în semifinalVolei Alba Blaj - Stiinta Bacau 116ele Diviziei A1 la volei feminin, primele două meciuri fiind în weekend, în Sala „Timotei Cipariu”, de la ora 18.00, sâmbătă, 26 martie, respectiv duminică, 27 martie.

Bacăul a obţinut o calificare in extremis în această fază a campionatului, dar sunt convins că se va bate în fiecare meci. Noi trebuie să fim la nivelul arătat în sezonul regulat, să credem în forţele noastre, să uităm ce s-a întâmplat în campionat. Trebuie să luăm fiecare meci în parte, să rămânem concentraţi, întrucât în play-off este cu totul altceva, practic un nou campionat”, a declarat preşedintele Sergiu Ştefănescu. Formaţia din “Mica Romă” a scris istorie în voleiul feminin autohton, terminând pe prima poziţie sezonul regulat, cu 22 de victorii din tot atâtea posibile, în plus elevele lui Darko Zakoc mândrindu-se cu o extraordinară serie invincibilă în campionatul intern ce datează din februarie 2015 şi cuprinde 35 de succese la rând!

*După 35 de victorii consecutive, Zakoc cere concentrare: „scopul nostru este apărarea titlului”!

Este absolut evident că în sezonul regulat am fost superiori la toate capitolele. Diferenţa de puncte din clasament spune tot, echipa noastră a reuşit un rezultat istoric, fără nicio partidă pierdută. De acum înainte, trebuie să ştergem totul cu buretele, pentru că play-off-ul este cu totul altă competiţie. Este momentul să ne confirmăm valoarea, avem respect pentru echipa din Bacău, pentru antrenor, pentru jucătoare, însă scopul nostru este apărarea titlului şi vom face tot ce depinde de noi pentru calificare. Acum începe o perioadă dificilă, o serie de foc, cu meciuri grele, atât în play-off, cât şi în Cupa României„, a precizat Darko Zakoc, antrenorul formaţiei din „Mica Romă”.

Semifinalele se vor disputa după sistemul cel mai bun din cinci meciuri şi vor avea loc în zilele de 26 şi 27 martie (meciurile 1 şi 2), 2 şi 3 aprilie (meciul 3 şi, numai dacă este nevoie, meciul 4) şi 6 aprilie (eventualul meci decisiv).

 


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

CSO Voluntari – Volei Alba Blaj 3-1, în primul meci al finalei Diviziei A1 la volei feminin

Dan HENEGAR

Publicat

în

CSO Voluntari a învins, scor 3-1 (28-26, 25-19, 20-25, 25-20), pe campioana Volei Alba Blaj în primul meci al finalei Diviziei A1 la volei feminin. Al doilea meci are loc mâine, 20 aprilie, tot la Voluntari, la ora 20.00, în direct la TVR Sport, iar următoarele două sunt prevăzute la Blaj, la finele săptămânii viitoare. […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea