Rămâi conectat

Sport

Volei Alba Blaj ştie tot programul Ligii Campionilor | Dinamo Krasnodar, ultima echipă din Grupa B a competiţiei supreme

Dan HENEGAR

Publicat

în

Volei Alba Blaj - Rocheville Le Cannet 181La a doua participare în Liga Campionilor, Volei Alba Blaj a fost repatizată în cea mai grea grupă posibilă, Grupa B, alături de Dinamo Moscova, Volero Zurich şi Dinamo Krasnodar, câştigătoarea Cupei CEV, echipă venită din calificări.

Formaţia din „Mica Romă” va debuta în deplasare cu Dinamo Moscova, în luna decembrie, singurul joc din acest an susţinut în competiţia supremă. Formaţia din “Mica Romă” va susţine jocurile considerate pe teren propriu, la fel ca şi în ediţia anterioară, în Sala Sporturilor “Transilvania” din Sibiu.

Ultima venită în grupă, puternica echipă din Rusia, Dinamo Krasnodar a eliminat succesiv pe Khimik Yuzhny, un dublu 3-2 (în turul al doilea preliminar) şi Vizura Belgrad, eşec 2-3 în primul meci şi 3-0, acasă, în al treilea tur preliminar.

Reprezentanta României va susţine primul meci în deplasare cu Dinamo Moscova (14 decembrie), singurul joc din acest an, ţintarul fiind următorul: acasă cu Dinamo Krasonodar – în 11 ianuarie 2017; acasă cu Volero Zurich, în 25 ianuarie (două partide interne consecutive); returul în Elveţia (9 februarie 2017), deplasarea la Krasnodar (22 februarie 2017) şi ultima partidă din grupă, pe 28 februarie, la Sibiu, cu Dinamo Moscova. Adversara de anul trecut, Dinamo Moscova este noua campioană a Rusiei şi prezentă între primele şase echipe în Liga Campionilor 2016, iar Volero Zurich, antrenată de Zoran Terzic (fost la vicecampioana CSM Târgovişte) este deţinătoarea eventului în Elveţia şi de asemenea prezentă în Play-off 6 al Ligii Campionilor 2016.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Volei Alba Blaj, în semifinalele Diviziei A1

Dan HENEGAR

Publicat

în

Calificare în semifinalele Diviziei A1 pentru Volei Alba Blaj Volei Alba Blaj a câștigat seria cu Dinamo București în minimum de seturi și s-a calificat în semifinalele Diviziei A1 la volei feminin. După 3-1, la Blaj, campioana în exercițiu s-a impus cu 3-0 (28-26, 25-21, 25-21) în disputa din Capitală cu Dinamo. În primul parțial, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea