Rămâi conectat

Sport

Volei Alba Blaj și-a aflat programul ediției viitoare în Divizia A1 | Primul meci, acasă, cu CS Medgidia

Dan HENEGAR

Publicat

în

Volei Alba Blaj și-a aflat programul ediției viitoare în Divizia A1 | Primul meci, acasă, cu CS Medgidia

Volei Alba Blaj, vicecampioana României, a aflat programul Diviziei A1, ediția 2024/2025, sezonul urmând a debuta în 5 octombrie. Supercupa României, care va deschide stagiunea, este programată în 28 septembrie, iar în 24 noiembrie sunt prevăzute dispute în Cupa României.

În prima etapă, echipa din „Mica Romă” va întâlni acasă, în „Alba Blaj” Arena, pe nou-promovata CS Medgidia. În ordine, sunt dispute cu Universitatea Cluj (deplasare, etapa a 2-a) – cealaltă formație venită din Divizia A2. Primul derby este în runda a 3-a, pe teren propriu, cu Rapid București, la rând fiind o deplasare la CSM Constanța. În etapele următoare sunt dueluri interne cu Corona Brașov (etapa 5) și CSM Târgoviște (etapa a 6-a). Confruntarea cu campioana CSO Voluntari este în deplasare, în etapa a 7-a, după care vine partida de pe teren propriu cu FC Argeș Pitești. O nouă dispută dificilă externă va fi cu Dinamo (etapa a 9-a), seria jocurilor complicate continuând în penultima etapă, cu CSM Lugoj, acasă. Ultima etapă a turului programează o nouă descindere în capitală, joc cu CSM București.

Runda inaugurală cuprinde întâlnirile: Rapid – Corona Brașov, CSM Constanța – Universitatea Cluj, Volei Alba Blaj – CS Medgidia, CSM Târgoviște – CSM București, CSO Voluntari – CSM Lugoj, FC Argeș Pitești – Dinamo București.

În prima fază a Cupei României, sunt disputele dintre CSM Constanța și Dinamo, Universitatea Cluj – CS Medgidia, CSM Lugoj – CSM București și FC Argeș – Corona Brașov. În faza a doua Volei Alba Blaj va întâlni învingătoarea dintre FC Argeș și Corona Brașov. Celelalte întâlniri din sferturi, CSO Voluntari – CSM Constanța/ Dinamo, Rapid – Universitatea Cluj/ CS Medgidia și CSM Târgoviște – CSM Lugoj/ CSM București. În cazul calificării în semifinale, Volei Alba Blaj va avea oponent echipa învingătoare din sfertul cu CSM Târgoviște – CSM Lugoj/ CSM București. Final Four-ul Cupei României se va disputa în luna februarie a anului viitor, sub forma unui turneu, pe teren neutru.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

David Popovici a cucerit medalia de aur la 200 de metri liber la Campionatele Europene de înot de la Belgrad

Bera Larisa

Publicat

în

David Popovici a cucerit medalia de aur la 200 de metri liber la Campionatele Europene de înot de la Belgrad Înotătorul român, David Popovici, a obținut încă o medalie de aur, vineri seara, la Campionatele Europene de înot de la Belgrad. Aceasta a fost a patra zi de concurs pentru Popovici și ultimul său test […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea