Rămâi conectat
PSD Alba - Alegeri Locale 2024

Sport

Volei Alba-Blaj – SCM U Craiova 3-0 *Victorie netă, la despărțirea de suporteri

Dan HENEGAR

Publicat

în

AUR - Alegeri Locale 2024

Volei Alba Blaj - U Cluj2Volei Alba Blaj a respectat calculele hârtiei și s-a impus în minimum de seturi, cu SCM U Craiova, scor 3-0 (25-23, 25-15, 25-12), în ultimul meci al anului 2014 disputat în Sala „Timotei Cipariu”.

Partida despărțirii de suporteri a contat pentru etapa a 10-a a Diviziei A1 la volei feminin, penultima a turului, iar Volei Alba-Blaj se situează pe prima poziție a ierarhiei, cu 25 de puncte, după 8 victorii și două eșecuri. „Trecând peste emoțiile din primul set, ne-am îndeplinit obiectivul. Am luat trei puncte pe care contam și trebuie să mulțumim publicului care a fost foarte aproape de noi în primul set, când am avut dificultăți. Sper să le mai oferim blăjenilor încă două victorii până la finele anului”, a declarat președintele Sergiu Ștefănescu.

*Revenire spectaculoasă în setul inaugural

Blăjencele au trăit periculos primul set, în care oponentele au fost la un pas să producă o mini-surpriză, ținând cont de diferența valorică dintre combatante. Gruparea din Craiova a condus cu 20-14, însă elevele lui Darko Zakoc au remontat spectaculos, au întors și s-au impus cu 25-23, după o serie excelentă.

Apoi, în următoarele două parțiale, amfitrioanele nu au mai oferit nicio șansă, câștigând seturile într-un mod categoric. „A contat și oboseala survenită după deplasarea din Polonia, dar trebuie să specific că setul inaugural a fost cel mai slab al echipei de când am venit la Blaj”, a menționat antrenorul Darko Zakoc.

În campionat, Volei Alba-Blaj va juca duminică, în ultima rundă, la Satu Mare, însă miercuri este un nou examen de foc în Cupa CEV: returul optimilor de finală, cu Tauron MKS Dabrowa Gornicza, în Sala „Transilvania” din Sibiu, de la ora 18.00. În cazul calificării, formația din “Mica Romă” va întâlni în sferturi învingătoarea dintre Galatasaray Istanbul și Olympiakos Pireu.

Antrenorul Darko Zakoc le-a folosit pe Adina Stanciu, Roxana Ivanof, Adina Salaoru, Martina Utla, Katija Medved, Naoko Hashimoto, Tvetelina Zarkova, (au mai intrat Jaqueline De Sousa, Natalia Matsheichyk, Adriana Dudnic, n-a jucat Ramona Rus).


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Liga 4 | Scorul campionatului, la Blaj: Daniel Tătar, antrenor, dar și… jucător

Dan HENEGAR

Publicat

în

Liga 4 | Scorul campionatului, la Blaj Virtual campioană a Ligii 4 din Alba, CIL Blaj a mai stabilit un record stagional: scorul campionatului. Partida CIL Blaj – CS Zlatna, uvertura rundei a 26-a, s-a încheiat cu scorul de 13-0 (5-0) în favoarea amfitrionilor, vineri seară, pe Stadionul „CIL-Veza”. Șușu a marcat patru goluri, iar […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea