Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Sport

Volei Alba Blaj revine, după pauza forțată din cauza COVID-19 | Miercuri, ora 18.00, meci acasă cu “U”-NTT Data Cluj

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Volei Alba Blaj revine în circuit după pauza forțată de 15 zile cauzată de focarul de COVID-19 (la un moment dat erau 16 cazuri pozitive, 11 jucătoatre și 5 membri ai staff-ului tehnic).

Astfel, vicecampioana României va evolua miercuri, 9 februarie, de la ora 18.00, în Sala “Timotei Cipariu”, cu “U”-NTT Data Cluj, partidă contând pentru etapa a 16-a a Diviziei A1. O rundă intermediară cu două capete de afiș, csm Lugoj – CS Medgidia și CSM Târgoviște – CSO Voluntari. În continuare, programul este unul comprimat la maximum pentru elevele lui Stevan Ljubičić, cu partide din 3 în 3 zile, urmând derby-ul extern cu CSO Voluntari (sâmbătă, 12 februarie), clasată pe poziția a doua în Divizia A1, după ce gruparea din Alba nu a disputat două partide.

Marțea viitoare, în 15 februarie, de la ora 21.00, se dispută, în Franța, returul din sferturilor de finală ale Cupei CEV, cu Volero Le Cannet. Partida fusese programată inițial în 2 februarie, însă a fost reprogramată din cauza problemelor cu COVID-19 acuzate de Volei Alba Blaj, rămasă singura reprezentantă a României în competițiile europene, după ce CS Medgidia și CSM Lugoj au fost eliminate din Cupa Challenge (la masculin campioana Arcada Galați continuă în Cupa CEV).

În funcție de deznodământul jocului din Franța se pot anunța și datele de disputare a celor 3 restanțe din întrecerea internă, CS Medgigia (etapa a 14-a, prevăzută în 29 ianuarie), cu CS Mioveni (etapa a 15-a, dată inițială 4 februarie) și Dinamo București (etapa a 18-a, meci ce are dată 16 februarie, când se joacă în Franța). În cazul accederii în “careul de ași”, după ce în tur, la Tg. Mureș, a fost realizată o victorie clară, 3-0, semifinalele cu Eczacibasi Dynavit Istanbul sunt prevăzute în datele de 23 februarie și 1 martie, caz în care nu se mai pot reprograma din restanțe respective. Revenind la programul sigur, în 19 februarie, la revenirea din Franța, este confruntarea din runda a 19-a, cu Rapid București, în deplasare. La fel de complicată este și situația oponentei din a doua competiție continentală ca importanță. Volero Le Cannet a evoluat în campionat, după o pauză de o lună, 3-0 cu France Avenir, are amânată întâlnirea cu Mulhouse, dar joacă cu Saint-Raphael (astăzi, o restanță) și RC Cannes (în 12 februarie).


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Aiudeanul Raul Șteau, promovare în elită cu Gloria Buzău!

Dan HENEGAR

Publicat

în

Aiudeanul Raul Șteau, promovare în elită cu Gloria Buzău Mijlocașul aiudean Raul Șteau a promovat pe prima scenă cu Gloria Buzău. În penultima rundă a play-off-ului eșalonului secund, echipa condusă de Andrei Prepeliță a învins 3-0 pe Unirea Slobozia, iar Gloria Buzău a revenit, după 15 ani, în elita fotbalului românesc. Este a 4-a promovare […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea