Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Sport

Volei Alba Blaj, o victorie și o înfrângere în Serbia la ultimele repetiții amicale

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Volei Alba Blaj a pierdut, scor 0-5, al doilea joc de verificare disputat în Serbia, reepectiv testul cu Jedinstvo Stara Pazova (semifinalistă în stagiunea precedentă, după ce a terminat sezonul regulat pe locul secund).

Cu o zi înainte, campioana României s-a impus în primul amical din țara vecină, scor 3-1 cu Žok UB (gazdele au câștigat parțialul inaugural, scor 30-28), Acestea au fost ultimele repetiții înaintea debutului oficial, în 22-23 octombrie, la Mioveni, Supercupa României (în semifinale, duel cu CSM Lugoj).

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

Pe de altă parte, Blajul se mândrește cu faptul că două dintre jucătoare au ajuns în finala Campionatului Mondial din Polonia și Olanda. Este vorba despre Bojana Milenković și Slađana Mirković, iar din lotul Serbiei mai fac parte fostele echipiere ale Blajului Maja Aleksic și Bianka Busa. Serbia a învins, în semifinale, 3-1 reprezentativa USA, iar în ultimul act va avea oponentă echipa calificată dintre Italia și Brazilia (se dispută deseară).

Efectivul pe care s-a bazat antrenorul Stevan Ljubičić a fost format din Gergana Dimitrova, Georgiana Faleș, Sorina Miclăuș, Jovana Kocić, Victoriia Russu, Iarina Axinte, Raisa Ioan, Andrea Kossanyiová, Jovana Cirković, Andra Cojocaru și Andreea Ispas (libero). Absentează, din motive medicale, Nađa Ninković (a ajuns la Blaj).


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

În Vinerea Mare, etapă în cel de-al 3-lea eșalon | Vezi programul conjudețenelor

Dan HENEGAR

Publicat

în

În Vinerea Mare, 3 mai, de la ora 18.00, se dispută o nouă etapă în eșalonul terț, două dintre conjudețene evoluând acasă (CSU Alba Iulia și Industria Galda de Jos), iar celelalte două pe terenuri străine (CSM Unirea Alba Iulia și Metalurgistul Cugir). *CS Universitar Alba Iulia (locul 4, 34 de puncte) – ACS Mediaș […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea