Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Sport

Volei Alba Blaj – echipa de club a anului 2023 în România! O nouă distincție pentru campioana din „Mica Romă”

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

O nouă distincție pentru Volei Alba Blaj, în cadrul „Galei Sportului Românesc”, asta după ce în luna decembrie, CSM Volei Alba Blaj a fost desemnată cea mai bună echipă de volei din România, în ierarhia întocmită de Federația Română de Volei.

CSM Volei Alba Blaj a fost singurul club nominalizat la categoria sporturi de echipă, feminin și masculin, la ediția din acest an a „Galei Sportului Românesc”, desfășurată săptămâna trecută, la Ateneul Român. Clubul din Alba a primit această nouă nominalizare datorită performanțelor obținute în sezonul 2022/2023, când Volei Alba Blaj a disputat finala Cupei CEV și a devenit, pentru a șaptea oară, campioana României!
La categoria sporturi de echipă au fost nominalizate, în afară de CSM Volei Alba Blaj, doar echipe naționale. La feminin, echipa anului a fost desemnată naționala de tenis de masă a României, medaliată cu aur la Jocurile Europene. Au mai fost nominalizate echipa de gimnastică a României şi CSM Volei Alba Blaj. La masculin, echipa anului a fost desemnată naţionala de fotbal a României, calificată la EURO 2024. Au mai fost nominalizate echipa naţională de volei masculin şi echipa naţională de minifotbal.
Nominalizarea formației din „Mica Romă”, pentru a doua oară consecutiv, la titlul de echipa anului la sporturi de echipă feminin reprezintă o recunoaștere a rezultatelor realizate de CSM Volei Alba Blaj atât la nivel național, cât mai ales european, acolo unde am reprezentat cu onoare sportul românesc.
La ediția a doua a „Galei Sportului Românesc”, organizată de Agenția Națională pentru Sport, alături de Comitetul Olimpic și Sportiv Român, Asociația Presei Sportive din România, Fundația Casa Campionilor și numeroși alți parteneri publici și privați, au fost acordate premii pentru 20 de categorii, pe baza rezultatelor obţinute pe parcursul anului 2023. Nominalizările precum şi desemnarea câştigătorilor au fost realizate de Asociaţia Presei Sportive din România.
Înființat în anul 2011, Clubul Sportiv Municipal Volei Alba Blaj a reușit, în mai puțin de 13 de ani de existență, să-și treacă în palmares 7 titluri de campioană a României, 4 Cupe ale României, 2 Supercupe ale României, o finală de Liga Campionilor, 2 finale de Cupa CEV și o finală de Cupa Challenge, se arată într-un comunicat al CSM Volei Alba Blaj.

Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Liga 4: Campioana CIL Blaj, „set” și revanșă cu Hidro Mecanica! Revelația Energia Săsciori a trecut și de Viitorul Sântimbru, „manita” Macarie (Adu Academy Șona)

Dan HENEGAR

Publicat

în

În Sâmbăta Mare, Liga 4, etapa a 25-a: Campioana CIL Blaj, „set” și revanșă cu Hidro Mecanica, cu „careu” Mihu (4 reușite)! Revelația Energia Săsciori a trecut și de Viitorul Sântimbru, „manita” (5 goluri) Macarie (Adu Academy Șona) *Limbenii Limba – Performanța Ighiu 1-0 (1-0). Victorie prețioasă a nou-promovatei, împotriva unui oponent cu pretenții la […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea