Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Sport

Volei Alba Blaj – CSU Belor Galați 3-0 | Campioana României, trei victorii în turneul de la Bacău

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Volei Alba Blaj a încheiat cu trei victorii faza întâi a Diviziei A1, ultimul succes fiind în turneul de la Bacău, 3-0 (25-23, 25-17, 25-11), cu CSU Belor Galați. Campioana României a strâns 20 de succese din 22 de runde și 61 de puncte, singurele meciuri pierdute fiind cu CSM Târgoviște, contracandidata la titlu, cu același scor.

După încheierea sezonului regular, primele 4 clasate, CSM Târgoviște, Volei Alba Blaj, Dinamo București și CS Medgidia, se vor înfrunat în două turnee, programate în perioadele 9-11 și 16-18 aprilie, la Blaj și Târgoviște, jocuri în care se va decide și soarta titlului.

Împotriva ocupantei poziției a 8-a, ce a contat și pe Anamaria Berdilă (fostă echipieră a Blajului), căpitanul grupării de pe Dunăre ( a strâns 8 puncte), antrenorul Darko Zakoc a mizat pe o formulă în care s-au regăsit și rezerve precum Bleicher sau Spasenic. Înă evoluția ostilităților în parțialul inaugural, în care Belor a condus cu 11-6, 17-13 sau 20-18, l-a obligat pe tehnicianul sârb să apeleze la Antonjievic sau Celic-Markovic, în cele din urmă Blajul impunându-se cu 25-23. În următoarele două seturi, formația din „Mica Romă” nu a mai acuzat probleme, impunându-se facil și respectând calculele hârtiei (în ultimul set de la 14-9 s-a ajuns la 20-9. Partida a durat 68 de minute, iar cele mai bune realizatoare au fost Bojana Milenković – cu 15 puncte și Maja Aleksić – cu 12

Volei Alba Blaj: Reka Bleicher – Bojana Milenković 15 p, Jovana Kocić două puncte, Ioana Baciu (cpt.), Regan Hood Scott 10 p, Maja Aleksić 12 p, Aleksandra Spasenic (libero); au mai intrat Ana Antonijević două puncte, Bojana Čelić-Marković 7 p, Francesca Alupei un punct; Irina Malkova, Ramona Rus, Ștefania Cheluță, Silvija Popović (libero);  antrenor Darko Zakoč.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

FOTO: CSO Voluntari, noua campioană a României la volei feminin, titlu adjudecat în „Alba Blaj” Arena!

Dan HENEGAR

Publicat

în

CSO Voluntari este noua campioană a României la volei feminin, titlu adjudecat în „Alba Blaj” Arena, după a 3-a victorie din tot atâtea dueluri în finala Diviziei A1. Dezamăgire pentru „mândria Albei”, care nu a reușit să oprească sărbătoarea formației din Voluntari, care a cucerit laurii în mimimum de partide. Nu a fost nici măcar […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea