Rămâi conectat

Sport

Volei Alba-Blaj – CSM Satu Mare 3-0 *Invincibilă în amicale, echipa din „Mica Romă” debutează în derby-ul cu Știința Bacău

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Volei Alba Blaj - Stiinta Bacau16Volei Alba Blaj a susținut în această după amiază ultima verificare înaintea începerii sezonului, câștigată în Sala „Timotei Cipariu”, cu scorul de 3-0 (25-14, 25-16, 25-14), contra nou-promovatei CSM Satu Mare.

*În intesezon, 11 victorii!

În fața unei asistențe numeroase, echipa lui Branko Gajic a terminat neînvinsă partidele amicale din intersezon, adunând 11 victorii din tot atâtea jocuri, incluzând aici și cele trei turnee câștigate, la Cluj-Napoca, Blaj și Tg. Mureș.

Echipa din „Mica Romă” se pregătește de un debut de sezon incendiar, derby-ul din prima rundă din fieful campioanei Știința Bacău, miercurea viitoare în 15 octombrie. După o campanie prolifică de achiziții, formația blăjeană ridică ștacheta și după ce sezonul precedent a cucerit medaliile de bronz, acum și-a propus să acceadă în finala mare, totodată în această toamnă consemnându-se și debutul în cupele europene, la doar trei ani de la înființare.

Branko Gajic a mizat pe Adina Salaoru, Roxana Ivanof, Katja Medved (libero), Natasha Matseichyk, Martina Utla, Ioana Nemţanu, Naoko Hashimoto, mai intrând Adriana Dudnic, Jacqueline Souza, Adina Stanciu, Ramona Rus, Ioana Vodă (n-au evoluat Alexandra Biriș și Sorina Mocan).


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Denisa Mărcuș și Miruna Măda, cicliști din Alba, pe podium la Triada MTB Avrig

Dan HENEGAR

Publicat

în

Denisa Mărcuș și Miruna Măda, cicliști din Alba, pe podium la Triada MTB Avrig Cicliștii din Alba legitimați la CSM Mediaș au realizat rezultate de apreciat la primul concurs de mountain bike din acest an disputată în zona Transilvaniei. Triada MTB Avrig s-a desfășurat pe parcursul a două zile, adresandu-se cicliștilor amatori, dar și celor […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea