Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Sport

Volei Alba Blaj – CSM Lugoj, mâine, în Polivalenta din Blaj | Stevan Ljubicic: „Blajul are mereu obiective mari, suntem pregătiți”

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Sala Polivalentă din Blaj, singura din Alba, va fi inaugurată mâine, sâmbătă, 30 septembrie, cu un eveniment voleibalistic de seamă, Supercupa României, la masculin și feminin.

Antrenorul echipei campioane, Stevan Ljubičić a prefațat, într-un interviu acordat pentru FRV, confruntarea cu CSM Lugoj.

Sunt prevăzute două întâlniri de gală, la ora 16.00, primul meci oficial disputat în noua sală din Blaj, între Arcada Galați, campioana ultimilor 5 ani, pregătită de Sergiu Stancu, selecționerul României, și SCM Craiova, câștigătoarea Cupei României, respectiv la ora 19.00, între campioana Volei Alba Blaj și CSM Lugoj, câștigătoarea Cupei. După regalul sportiv de lângă fileu va urma festivitatea de premiere și ziua se va încheia cu un concert al trupei Voltaj (ora 22.00).

Stevan Ljubičić a realizat în primul său sezon ca antrenor principal la Blaj tripla pe plan intern (Campionat-Cupă-Supercupă), iar în Europa a dus echipa până în semifinalele Cupei CEV. Sezonul trecut, antrenorul sârb a câștigat din nou campionatul și a jucat cu Volei Alba Blaj finala CEV Cup.

Acum, campioana României poate câștiga o nouă Supercupă a României. ”Suntem pregătiți. A venit și ultima jucătoare la echipă, belgianca Rampelberg. Suntem toți, suntem gata de primul obiectiv”, a declarat Ljubicic.

”Blajul are mereu obiective mari în toate competițiile. Asta e mentalitatea, trebuie să câștigăm. Așa trebuie să gândească și jucătoarele, toată lumea de lângă echipă”, adaugă tehnicianul.

”Ne bucurăm că avem o casă nouă!”

Nu simte presiune legată de Supercupa României, chiar dacă meciul se va juca la Blaj, în noua Sală Polivalentă. ”Ne bucurăm că avem o casă nouă, o sală așa cum puține echipe au. Nu vom mai fi nevoiți să facem naveta, să jucăm pe la Sibiu, Tg. Mureș. Acum fanii noștri ne vor fi alături și noi vom lupta pentru ei”, promite Stevan.

Duelurile cu Lugojul au fost întotdeauna grele, iar Blajul se așteaptă și acum ca bănățencele să le pună probleme. ”Noi i-am învins mereu în campionat, ei ne-au învins în Cupa României și Supercupă anul trecut. Au o echipă cu mai multă experiență, noi avem anul acesta o echipă tânără, dar care își dorește performanță”, declară Ljubicic.

Rezultatele din amicale nu-l îngrijorează, chiar dacă Blajul a pierdut câteva meciuri în Serbia și cu Rapid, acasă. ”Nu am avut toată echipa, obiectivul era de a ne antrena, nu de a obține rezultate în amicale”.

Sâmbătă, 30 septembrie, de la ora 19:00, Volei Alba Blaj și CSM Lugoj deschid sezonul cu Supercupa României. Un meci mult așteptat între cele mai bune formații din sezonul trecut

Sursa: FRV


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

FOTO: Viitorul Sântimbru a urcat pe locul secund în Liga 4 | Spicul Daia, scorul etapei; Greapcă, hat-trick pentru Energia

Dan HENEGAR

Publicat

în

Viitorul Sântimbru a urcat pe locul secund în Liga 4, după etapa a 24-a. Spicul Daia a scorul etapei cu CSM Unirea Alba Iulia, golgheterul Greapcă, hat-trick pentru Energia *CIL Blaj – CS Ocna Mureș 3-1 (2-0) Echipa din „Mica Romă” a câștigat derby-ul rundei și este foarte aproape să devină campioana celui de-al 4-lea […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea