Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Politică Administrație

Voicu Vușcan, posibil candidat al PSD ca primar al Municipiului Alba Iulia, despre Gabriel Pleșa: „Lecții din telenovela primarului la Alba Iulia”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Voicu Vușcan, posibil candidat al PSD ca primar al Municipiului Alba Iulia, despre Gabriel Pleșa: „Lecții din telenovela primarului la Alba Iulia”

Omul de afaceri din județul Alba, Voicu Vușcan, unul dintre posibilii candidați la funcția de primar al Municipiului Alba Iulia a postat pe pagina de socializare o reacție, în urma plecări la PNL a actualului primar Gabriel Pleșa.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

„3 lecții din telenovela primarului la Alba Iulia:

1. „Puternicul PNL” nu are niciun membru care să se poată ridica la nivelul incompetenței primarului, incompentența spusă de PNL timp de 3 ani

Citește și: SURSE | Primarul din Alba Iulia, Gabriel Pleșa se reîntoarce în PNL: Astăzi, se va întâlni cu Ciucă pentru ”a bate palma”

2. PSD a învățat că drumul drept este cel care te duce întotdeauna la destinație, chiar dacă uneori este drumul mai dificil

3. PSD trebuie să lanseze un cadidat puternic, NOU, pentru că 35% din votanți doresc ALTUL decât cei propuși de partide până acum, iar peste 60% dorest ALTUL decât primarul actual

Citește și: FOTO | Primarul Gabriel Pleșa s-a întors, OFICIAL, în PNL: „Când ai ocazia să te întorci la rădăcini, la matca în care te-ai format ca om politic, nu poate fi vorba de traseism”

Viitorul este al nostru și trebuie să avem grijă de el”, a transmis Voicu Vușcan, prin intermediul paginii de socializare.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Lista candidaților pentru funcția de președinte a Consiliului Județean Alba, la alegerile locale din 9 iunie 2024

Ziarul Unirea

Publicat

în

Lista candidaților pentru funcția de președinte a Consiliului Județean Alba, la alegerile locale din 9 iunie 2024 Pentru funcția de președinte al Consiliului Județean Alba, la alegerile locale din 9 iunie 2024, și-au depus candidatura 7 candidați. Până la data publicării acestui articol, doar 5 au fost validați. Candidaților Nicola Adrian de la Partidul Național […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea