Rămâi conectat

Ştirea zilei

Vlăduț Roba, EROUL din Țara Moților, a primit un aparat de sudură din partea primăriei ABRUD pentru a continua să pună „osul la treabă”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Vlăduț Roba, EROUL din Țara Moților, a primit un aparat de sudură din partea primăriei ABRUD pentru a continua să pună „osul la treabă”

Un băiat de numai 14 ani din Abrud, EROU în timpul inundațiilor din Țara Moților: Și-a alertat vecinii înainte ca urgia să înceapă și a pus „osul” la curățenie

Vlăduț Roba : Un băiat de numai 14 ani a devenit peste noapte un erou pentru comunitatea sa, în urmă cu câteva zile, după ce și-a alertat vecinii în legătură cu urgia care era pe punctul de a se petrece în Abrud.

Mai mult, acesta a fost prezent „la datorie” pentru a-și ajuta concetățenii, în timpul viiturilor, iar acum acesta a primit din partea primăriei Abrud un aparat de sudură, pe care l-a cerut pentru a putea să continue să ajute comunitatea din care face parte.

„Oameni mici care fac lucruri mari . Așa este Vlăduț Roba, care la cei 14 ani ai săi s-a dovedit un stâlp al comunității din care face parte.

În momentul în care a realizat cât de puternică este viitura a dat alarma și a anunțat toți vecinii, participând activ la toate activitățile desfășurate pentru înlăturarea pagubelor produse.

Respect, OM mic, dar MARE!”, a scris Sergiu Simina, viceprimarul orașului Abrud, într-o postare publicată în mediul online.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

FOTO Aparatură medicală de ultimă generație, pentru Centrul de Sănătate Multifuncțional Ocna Mureș: Ecograf performant, care permite investigațiile inclusiv la copii. Servicii medicale oferite

Ziarul Unirea

Publicat

în

Aparatură medicală de ultimă generație, pentru Centrul de Sănătate Multifuncțional Ocna Mureș: Ecograf performant, care permite investigațiile inclusiv la copii. Servicii medicale oferite Spitalul Județean de Urgență Alba Iulia continuă investițiile în aparatură medicală de ultimă generație, pentru a asigura servicii medicale de cea mai înaltă calitate. Recent, pentru Centrul de Sănătate Multifuncțional Ocna Mureș […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea