Rămâi conectat

Actualitate

Vizele pentru SUA, ELIMINATE din 2025: Anunțul premierului Ciolacu

Suciu Andra-Ioana

Publicat

în

Vizele pentru SUA, ELIMINATE din 2025: Anunțul premierului Ciolacu

Marcel Ciolacu, prim-ministrul României, a făcut un anunț important în timpul vizitei sale de lucru în Statele Unite ale Americii, confirmând că românii vor putea călători în SUA fără vize începând cu anul 2025.

CITEȘTE ȘI: Când vor putea călători românii fără viză în SUA: Ambasadorul Statelor Unite în România a anunțat data

În cadrul unei întâlniri cu comunitatea românească din SUA, Ciolacu a subliniat importanța sprijinului și implicării publicului pentru ca acest proiect să devină realitate.

Vizita oficială a premierului în SUA include întâlniri cu oficiali de rang înalt, printre care secretarul de stat american Antony Blinken, secretarul apărării Lloyd Austin și secretarul pentru energie Jennifer Granholm.

Alături de o delegație guvernamentală, care include personalități precum Angel Tîlvăr, ministrul Apărării, Luminița Odobescu, ministrul Afacerilor Externe, și Radu Oprea, ministrul Economiei, Ciolacu explorează oportunități de colaborare între România și SUA în diverse domenii.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRIPublicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Codul Rutier 2024: Care sunt documentele care nu trebuie să le lipsească șoferilor în cazul unui control al Poliției Rutiere

Ziarul Unirea

Publicat

în

Codul Rutier 2024: Care sunt documentele care nu trebuie să le lipsească șoferilor în cazul unui control al Poliției Rutiere Conducătorii auto sunt nevoiți să aibă asupra lor mai multe documente pentru a le prezenta în cazul unui control, dacă sunt opriți de poliția rutieră, însă deși unele pot fi și în format electric, altele […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea