Rămâi conectat

Sport

“Virușii verzi”, în calea Industriei, la prima reprezentație din retur

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Industria Galda a cunoscut o iarnă frământată, trei titulari (Căt. Ștef, G. Goronea și Cernea) alegând calea străinătății pentru a munci. În consecință, antrenorul Paul Ciucă s-a redresat cum a putut (Apetri, R. Moga, M. Cristea) și încearcă să etaleze, în primăvară, o nouă față a Industriei. La prima reprezentație din retur, găldenii întâlnesc vineri, în deplasare, în etapa a 17-a, “virușii verzi”, ce au o serie de 6 jocuri invincibile în Seria a 5-a din Liga a 3-a.

Palmaresul ocupantei ultimei trepte a podiumului împotriva Sănătății este imaculat, fără eșec în cele 6 dispute cu Sănătatea, în tur, la Galda de Jos fiind 2-1 pentru amfitrioni. Rodean a revenit la antrenamente, D. Popa și Puha au fost împrumutați la Viitorul Spicul Daia Română, D. Stoia a fost legitimat la Industria Galda II, iar fundașul Mattias așteaptă “carte verde” din Ungaria, reprezintă ultimele noutăți din efectivul conjudețenilor. “Sunt foarte curios cum se vor prezenta juniorii și cei pe care ne-am bazat mai puțin în toamnă. Le-a venit rândul să joace, să vedem cum se comportă”, a spus antrenorul Paul Ciucă. Industria este, după tur, campioana turului în jocurile externe în eșalonul terț, cu 19 puncte (6 victorii, o remiză și un eșec) în partidele din deplasare.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

CSO Voluntari – Volei Alba Blaj 3-1, în primul meci al finalei Diviziei A1 la volei feminin

Dan HENEGAR

Publicat

în

CSO Voluntari a învins, scor 3-1 (28-26, 25-19, 20-25, 25-20), pe campioana Volei Alba Blaj în primul meci al finalei Diviziei A1 la volei feminin. Al doilea meci are loc mâine, 20 aprilie, tot la Voluntari, la ora 20.00, în direct la TVR Sport, iar următoarele două sunt prevăzute la Blaj, la finele săptămânii viitoare. […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea